Büyük çıkış yakalayan oyun PUBG Mobile, günlük aktif 10 milyon kullanıcıyı geçti

Tencent ve PUBG Corp‘un dünya çapında büyük yankı uyandıran oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile’ın (PUBG Mobile) Çin dışındaki ülkelerde 10 milyon günlük aktif kullanıcı sayısını geçtiğini açıkladı ve bu oyun 100’den fazla ülke ve bölgede en çok indirilen unvanını da elde etmeyi başardı.

PUBG Mobile, 2018 Google Play Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Oyun” ve “En İyi Topluluk Oluşturan Oyun” kategorilerinde aday gösterilerek, iki kategoride aday olan tek oyun olmayı da başardı. Geliştirici ekibi, PlayerUnknown’s Battlegrounds PC sürümündeki ana deneyimi mobile taşımaya odaklandı. Mobil için en iyi hâle getirilen kullanıcı arayüzü ile orijinal deneyim korundu. Ekip, oyunculara akıcı, sezgisel ve insanı saran bir deneyim yaşatmak için kontrollere ve oyunu mobile uygun hâle getirecek değişikliklere özellikle önem gösterdi. Geliştirici ekibi, oyuna her ay yeni içerikler eklemek için sıkı bir şekilde çalışmayı sürdürüyor.

Kısa süre önce PUBG Mobile, oyuncularını Miramar savaş alanının iç daraltan arazisine taşıdı. Epik karşılaşmalar için tasarlanan geniş şehirlerin engebeli bir çölde yer aldığı Miramar, yüksek tempolu bir kapışmayı oyunseverlerin parmak uçlarına taşıyor. Mayıs Miramar güncellemesi hakkında daha fazla bilgi almak için PUBG MOBILE’ın Baş Tasarımcısı Jeff Kang’ın da yer aldığı videoyu aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.

PUBG MOBILE oyunculardan ve eleştirmenlerden çok sayıda olumlu yorum aldı. Geliştiriciler yüksek kaliteli içerikler hazırlayabilmek için oyuncularla etkileşim kurmayı sürdürüyorlar.

Güncel İçerikler