Kimlic: Blockchain için ‘Dijital Kimlik Yönetimi’ girişimi

Blockchain teknolojisi tüm dünyada hızla gelişmeye devam ederken Türkiye’nin de hızlı bir şekilde bu alana yoğunlaşması ve ayak uydurması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde yayına girmeyi hedefleyen Kimlic, blockchain sektörüne hızlı bir giriş yaparak şimdiden ödülleri süpürmeye başladı.

Girişimler için dijital kimlik yönetimi konusunda hizmet veren Kimlic, aynı zamanda Türkiye’nin ilk “Know Your Customer” uygulaması olmayı hedefliyor. İlker Oğuz, Mehmet Davut ve Gökhan Seçkin‘in kurucu ortakları arasında olduğu proje, 6 kişilik bir ekiple yayına girmeye hazırlanıyor. Blokzincir.io projesiyle tanıdığımız ekip, hali hazırda blockchain, ICO gibi konularda çeşitli servisler sunuyor.

Blockchain alanında hizmet veren firmaların kağıt işlerini ve ofis ziyaretlerini azaltmakla birlikte zamandan tasarruf etmelerini sağlamayı hedefleyen Kimlic ekibi, şu anda siteleri üzerinden beta programına dahil olmak isteyen şirketleri ve girişimcileri arıyor.

Önümüzdeki günlerde adından sıkça bahsettirecek Kimlic ile ilgili gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz. Blockchain alanında hizmet veren Türkiye merkezli girişimlerin çoğalması ümidiyle egirişim’de yer almak isteyen tüm yeni projeleri bekliyoruz.

Güncel İçerikler