Blockchain destekli sosyal medya platformu TOKHIT, 93.6 milyon euro yatırım aldı

Blockchain destekli oyunlaştırılmış sosyal medya uygulaması TOKHIT, 93.6 milyon euro yatırım aldı.

Blockchain destekli oyunlaştırılmış sosyal medya uygulaması TOKHIT, 93.6 milyon euro yatırım aldı. Yatırımcılar ve değerleme hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Günümüzün uzunca vaktini sosyal medya platformlarında geçiriyoruz. Burada eğlenceli gerekse vakit geçirmenin yanı sıra önemli anlarda bilgi almak için en önemli kaynaklar arasında yer alıyor. Bunları yaparken ekstra para kazanabilmeyi birçok kişinin isteyeceğini tahmin edebiliyoruz. TOKHIT tam da bunu amaçlayarak uygulama içerisindeki etkinliklerle kripto para kazanmayı sağlıyor.

Andrei Ureche ve Cristian Voaides tarafından kurulan uygulama, içerik üreticilerin, influencer’ların ve kripto para birimleri ve NFT meraklılarının sosyalleşebileceği, oynayabileceği ve kazanabileceği blockchain teknolojisi tarafından desteklenen oyunlaştırılmış bir platform olarak lanse ediliyor.

Uygulama, kullanıcıların uygulama içi etkinlikleri için kripto ödülleri (Diamond HITT jetonları) kazanmalarına olanak tanıyor. Platformun yapay zeka algoritması, yayınlanan her gönderiyi diğer kullanıcılara göndererek içerik üreticilerinin yeni takipçiler kazanmasına yardımcı oluyor.

TOKHIT’in kurucusu Andrei Ureche, “Alınan yatırım, ürünün tüm cihazlarda daha fazla geliştirilmesini sağlamak, kullanıcı dönüşümleri açısından küresel erişimi ve iddialı uluslararası hedefleri güçlendirmek ve kripto platformlarındaki listelemeyi desteklemek için kullanılacak.” dedi.

Romanya merkezli sosyal medya platformunun iOS işletim sistemli cihazlarda indirilebildiği açıklandı. Diğer işletim sistemli cihazlara ise çok yakında geleceği açıklandı.

Güncel İçerikler