Atina.io: Girişimlere özel proje yönetim platformu

Sizlere daha önce kapalı beta olarak ilk bizim duyurduğumuz ve şu an geliştirme çalışmaları devam eden yerli SaaS proje yönetim girişimi Atina.io‘dan sizlere bahsetmek istiyoruz.

İTÜ Çekirdek girişimi olan Atina.io, bizim de kendi çalışmalarımızı yönetmemiz için kullandığımız oldukça kullanışlı ve kolay bir platform. Alptekin Can ve Enes Uz tarafından bu yıl içerisinde kuruldu. Aktif olarak 250 civarında kullanıcısı var. Beta aşamasından henüz tam olarak çıkmadı, çünkü kullanıcı yorumlarına göre ilerleyerek kendisini hızla geliştiriyor. 5 ay gibi bir sürede ilk prototipi tamamlandı.

Atina.io içerisinde 100‘den fazla proje ve 2 binden fazla da görev tamamlandı. Üye olan kullanıcılarının büyük kısmı aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Atina.io, Takım görevleri oluşturma, satış süreçlerini izleme, proje planlama, işe alım süreçlerini takip etme ve içerik takvimi oluşturma gibi direkt işimize yarayacak özellikler sunuyor. Basitliği temel edinmiş bir platform.

Geliştirmelerini tamamladıktan sonra, 2018’in başlarında hızla ABD pazarına açılmak istiyor. Siz de şimdi ücretsiz kayıt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Güncel İçerikler