ininal’dan en büyük mobil oyun firması Tencent Games’e özel ödeme kartları

Bölgenin lider finansal teknoloji şirketlerinden ininal, kullanıcılarını dünyanın en çok oynanan mobil oyunu Arena of Valor’a özel tasarımlı ödeme kartlarıyla buluşturuyor.

Bireysel kullanıcılara ön ödemeli kartlar ve kurumlara finansal hizmetler sunan ininal, dünyanın en çok oynanan ve en fazla ciro yapan mobil oyunu Arena of Valor‘un yapımcısı Tencent Games ile işbirliğine imza attı.

ininal, kredi kartını dijital ortamda kullanmak istemeyenler için ve mobil ödemenin yüksek komisyon oranlarına çözüm olarak ortak markalı kartlar sunuyor. Bu işbirliği ile birlikte ininal’ın ilk etapta Arena of Valor oyuncuları için düzenlediği kartlar Batman, Butterfly ve Thane karakterleriyle özel olarak tasarlandı. Kullanıcılar bu kartlar sayesinde indirim fırsatlarının yanı sıra hem kolay, hem de güvenli alışveriş imkanına kavuşuyor.

Dünya genelinde Honor of Kings adıyla bilinen ancak Ağustos 2017’den itibaren Arena of Valor olarak Avrupa lansmanı yapılan oyun, iOS ve Android platformlarında Mobil Moba oyunu olarak tercih ediliyor.

Arena of Valor oyununun Güney Kore, Tayvan, Tayland ve Vietnam’da büyük bir başarı gösterdikten sonra sadece bir yıl içerisinde tüm platformlarda en üst sıralarda yer alarak Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa’da resmi olarak piyasaya sunulduğunu belirten Tencent Games yetkilileri ininal ile yapmış oldukları anlaşma hakkında şunları söylüyor: “Tencent Games olarak, dünyanın en güçlü ortaklarıyla çalışmayı hedefliyoruz ve bu nedenle oyuncuların çok özel fırsatlardan ve kampanyalardan faydalanmalarına yardımcı olmak için ininal ile çalışmaya başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklığın, Arena of Valor’u Türkiye’deki mobil oyun pazarının zirvesine taşıyacağına ve saygın bir işbirliği olacağına inanıyoruz.”

Güncel İçerikler