Bi’Sigortacı’dan girişimcilere özel Girişim Sigortası

Sigorta yaptırmak isteyenler ile sigorta şirketlerini bir araya getiren girişim Bİ’Sigortacı‘yı daha öncesinde paylaşmıştık.

Bİ’Sigortacı üzerinden iki şekilde sigorta teklifi alabiliyorsunuz. İlk olarak Bİ’Sigortacı sitesinden konuma göre istediği branşta sigortacıya ulaşabilir ve teklif aldıktan sonra anlık olarak site üzerinden konuşup mesajlaşabilirsiniz. İkinci olarak da, kullanıcılar bu süreç ile ilgilenmek istemiyorsa kısa bir talep formu doldurarak, en uygun sigorta teklifi veren 3 adet sigorta acentesinden teklif alıp bunları karşılaştırabilir.

Şu anda 45’ten fazla ilde 500’ten fazla sigorta acentesi ile çalışıyor. Günlük 350’den fazla talep geliyor. Aylık ortalama 50 bin civarında site ziyareti var. Gelen ziyaretlerin %39’u talep gönderiyor.

İTÜ Çekirdek girişimi olan Bİ’Sigortacı yeni bir model ile Girişim Sigortası‘nı hayata geçiriyor. İçerik tamamlandı ancak web sitesi yakında yayına girecek.

Girişimcilere özel Girişim Sigortası

Sigorta çözümüne ihtiyacı olan girişimlere farklı çözümler sunuyor. Girişimcilerin fikirlerine bir farklılık katmak ya da bir güven problemini bir nebze ortadan kaldırmak için sigorta ürünü ihtiyaç duyuyorlar. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak Girişim Sigortası modeli hayata geçirilmiş.

Girişimlerle şimdiden iş birliğine giden Bİ’Sigortacı, Ceptetamir ile kullanıcıların telefonlarında oluşan sorunları sigortalıyor. Sanatbulur için sanat eseri sigortası modelini geliştirdi. Hayvanlara özel bakıcılık pazar yeri sunan girişim Patibuddy için de evi ve hayvanı sigortalıyor.

Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz. egirişim, girişimlerde doğrudan bağlantılıdır. Tüm içerik ve bilgiler, kaynağından alınmaktadır.

Güncel İçerikler