Fofomo, globalde etkinlikleri keşfetmenizi ve takip etmenizi sağlayan yerli girişim

Ağustos 2016 yılında kurulan teknoloji şirketi epcsht LLC, şu anda iPhone için geliştirilmiş olan fofomo adlı girişimini hayata geçirdi. Etkinlik keşif ve takip uygulaması olan fofomo ile kullanıcılar bulundukları ya da ziyaret edecekleri şehirlerdeki canlı müzik etkinliklerini ve mekanlarını tek bir platformda görüntüleyebiliyorlar.

Furkan Cengiz ve Tuğkan Cengiz tarafından kurulan yerli girişim fofomo, farklı şehirlerdeki canlı müzik etkinliklerini ve yerel müzik sahnelerini keşfetmek, yeni müzik grupları ile tanışmak ve popüler müzik akımından da geri kalmamak için etkin bir yoldur. Bulunduğunuz şehrin canlı müzik nabzını tutabileceğiniz uygulama ile, araştırma ve keşif sürecini diğer yöntemlere göre hızlı ve kolay yapabiliyorsunuz.

fofomo kurucuları: Tuğkan Cengiz ve Furkan Cengiz

Bu girişim ile kullanıcılar seçilen şehirde belirli bir gün ya da gecede neler olduğunu araştırıp keşfetmekle beraber her bir etkinliğin, bulunduğu yer ve mekan bilgileri gibi, ayrıntılarını da inceleyebiliyor. fofomo’nun takip özelliği de seçilen etkinlikleri kullanıcılar için izlenebilir hale getiriyor. Programda herhangi bir değişiklik ya da iptal durumu söz konusu olduğunda, ya da etkinlik başlamadan önce kullanıcılara anında bildirimler gönderiliyor.

Girişim şu anda Amsterdam, Berlin, Istanbul, Londra ve Paris olmak üzere 5 farklı dünya şehrindeki tüm canlı müzik etkinliklerini kapsamaktadır. Uygulamayı App Store‘dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler