Yerli girişim Pepapp, kutu abonelik modeli PepBox’ı hayata geçirdi

2015 yılında adet takvimi uygulaması olarak yola çıkan, kısa bir süre sonra kadınların en sevdiği uygulamalardan biri haline gelen yerli girişim Pepapp, şimdi de sevgisini yeni kutu abonelik modeli PepBox ile dile getirmeye, böylece kadınlara daha da yakın olmaya hazırlanıyor.

Pepapp kadınların regl, yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini yakından takip ediyor; eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyeleriyle kendilerini iyi ve sağlıklı hissetmelerini sağlıyor.

Pepapp, kullanıcısını çok iyi tanıyor, onun istek ve ihtiyaçlarını dikkate alıyor, sadece ona özel tavsiye ve mesajlarla gününü güzelleştiriyor. Kadınları bu kadar iyi anlayan girişim, şimdi de sevgisini bir kutuyla dile getirmeye, böylece onlara daha da yakın olmaya hazırlanıyor. Pepapp, sanal dünyada yakaladığı arkadaşlığı gerçeğe dönüştürüyor.

PepBox ile kullanıcılara daha yakın olmayı hedefliyor

PepBox Kutusu / Fotoğraf: Hilmi Öğütcü

Aylık 700 bin aktif kullanıcıya sahip olan Pepapp, bu kullanıcılarla arasındaki bağları güçlendirmenin yepyeni bir yolunu PepBox ile bulmayı hedefliyor.

PepBox, Pepapp’ın kişiye özel olarak seçtiği, birbirinden renkli ve her ay değişecek sürpriz hediyelerden oluşan bir kutu. Bu kutuda; hijyenik pedden kişisel bakım ürünlerine, çikolatadan marka indirimlerine kadar her şey var. Kadınlar, kapılarına bu mutluluk dolu kutunun gelmesi için internet sitesinden abonelik paketini seçecek ve tercihine göre o ay ya da her ay sürpriz bir kutuyla bu heyecanı yaşayacak. Böylece 3 yıldır mobilde ve sanalda etkileşim kurduğu, sevgisini her fırsatta dile getirdiği arkadaşıyla daha da yakınlaşacak.

Pepapp kurucu ortağı Emrah Yiğit, “Bugüne kadar kadınların en iyi arkadaşı olma yolunda çok uzun bir yol kat ettik. Pepapp sadece bir regl takip uygulamasından öte kadınların en yakın arkadaşı olmayı başardı. Şimdi de PepBox ile kadınları gerçek dünyada mutlu etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

PepBox sayesinde Pepapp da, kullanıcılarını ne kadar düşündüğünü gösteren ve en iyi
arkadaşları olarak onlara iyi gelen bir iletişimi hedefliyor. Çünkü kapısına sürpriz bir kutu gelen herkesin çocuklar gibi sevineceğini ve bu kampanya sayesinde, kullanıcılarıyla
yakaladığı arkadaşlığı daha elle tutulur ve neşeli bir hale getireceğini biliyor.

Biz de yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler