Bensu Soral’ın yatırım yaptığı Pepapp, hediyeler kazanabileceğiniz PepCoin özelliğini duyurdu

Geçtiğimiz haftalarda Bensu Soral’ın yatırım yaptığı kadınların dijital asistanı Pepapp’ın kullanıcılarına uygulama içerisinde vakit geçirirken bazı görevleri yerine getirmesi karşılığında onlara kazandırdığı PepCoin mekanizması, yeni güncelleme ile yayına girdi.

Birbirinden farklı hediyeler sunan ve hem premium hem de ücretsiz kullanıcılara açık olan PepCoin, 19 Mayıs itibariyle yayınlandı.

Pepapp, kadınların regl, yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini takip ederek eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyeler veriyor ve kadınların kendilerini de iyi ve mutlu hissetmelerini istiyor.

“PepCoin” ile kullanıcısına özel hediyeler sunuyor

Bu yeni güncellemeyle Pepapp kullanıcıları, Pepapp’a özel sanal para PepCoin’le ve bu parayı değerlendirip ürünler kazanabileceği PepStore ile tanışıyor. Kullanıcılar, önce PepStore içerisinde bulunan ürünlerden en çok istediklerini belirliyor; kendisi uygulama içinde vakit geçirirken PepCoin’lerini biriktirerek o ürünü kazanma şansı da yakalıyor.

Tüm kullanıcılara açık olan uygulama içinden kadınlar, her gün maksimum 2 reklam izleyerek 20 PepCoin kazanabiliyor. Premium kullanıcılar ise ekstra 100 PepCoin’le bu maceraya başlayıp her gün 2 kat PepCoin kazanabiliyor. Bunları her ay sürpriz ürünlerle düzenlenecek açık artırmalarda teklif vererek kullanabiliyor veya çeşitli markalara ait indirim kodları gibi sanal ürünleri hemen alarak değerlendirebiliyor.

Her adımını kadınların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda atan, onlar için kendini sürekli yenileyen Pepapp, önceki günlerde aldığı yatırımları duyurmuştu. Son olarak Bensu Soral’dan yatırım alan Pepapp’ı bugün 2 milyon kadın olumlu geri dönüşlerle kullanıyor.

Güncel İçerikler