Pepapp, 2 hafta aradan sonra ikinci yatırımını Bensu Soral Baş’tan aldı

Yıllardır Türkiye girişim ekosisteminden ürettiğimiz haber ve içeriklerin binlerce kişiye ulaştığını biliyoruz. Hatta yayınladığımız yatırım haberleri önemli bir kitleye ulaşıyor. egirişim olarak bu anlamda Türkiye’nin nabzını tuttuğumuzu söylemek isteriz.

Geçtiğimiz hafta Pepapp‘in Erdem Yurdanur’dan yatırım aldığını Türkiye’de ilk kez ve en etkili girişimcilik kanalı olarak biz paylaşmıştık.

Bensu Soral Baş ilk yatırımını yaptı

Kuruculardan doğrudan yeni aldığımız bilgi doğrultusunda Pepapp, dizi ve sinema dünyasının genç ve yetenekli ismi Bensu Soral Baş‘tan yatırım aldı. Böylece Soral, ilk kez bir girişime, popüler bir mobil uygulamaya destek veriyor. Yatırım miktarı veya değerlemesi açıklanmadı.

Pepapp; regl, yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini kadınlar için takip ediyor; her gün onlara eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyeler veriyor.

Bensu Soral’dan aldığı güçle; her adımını kadınların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda atan, onlar için kendini sürekli yenileyen Pepapp daha da büyüyecek, daha da gelişecek. Güçlü, dinamik ve başarılı bir kadının desteği; Pepapp’ı kadınlar için bir adım ileriye taşıyacak. Bu ortaklık Pepapp’a ve dolayısıyla tüm kadınlara çok iyi gelecek.

Türkiye’nin ilk dijital kadın asistanı olma özelliğini taşıyan Pepapp’ı 2.000.000 kadın kullanılıyor. Kadınların günlük hayat motivasyonlarına pozitif katkıda bulunmayı hedefleyen ve onların en yakın arkadaşı olan Pepapp ile kadınlar regl dönemlerini çok kolay şekilde takip ederken, Pepapp’tan gelen tavsiyeler, eğlenceli bildirimler, kadınlara özel, özgün Pepzine içerikleriyle de kadınları her konuda bilgilendiriyor.

Güncel İçerikler