Kadınlar için dijital asistan Pepapp, 2 milyon kullanıcıya ulaştı

Kadınların PMS, ovülasyon ve regl gibi dönemlerini kolaylıkla takip edebilmeleri ve bu konularda kadınlara yardımcı olabilmek için 2015 yılından beri kullanıcılarıyla buluşan yerli girişim Pepapp, kurulduğu günden bu yana 3 milyon kez indirilirken, 2 milyon kayıtlı kullanıcısına regl ve doğurkanlık takibi konusunda dijital asistanlık görevini üstleniyor.

Hatırlarsanız, Nisan ayı içerisinde Bensu Soral‘dan yatırım aldığını paylaşmıştık.

Dijital asistanlığın yanında kullanıcı deneyimini birinci sıraya koyan ve her gün, günün değişen saatlerinde kullanıcılarına, çeşitli konularda bildirimler (push notification) yollayan Pepapp, onlarla samimi bir dilde iletişim kuruyor.

PepQueen’lere özel hizmetler

Pepapp Premium’da yer alan PepLand isimli ülkede, 7 ikonik penguen kullanıcılarına kendi uzman oldukları alanlarda gelişmiş tavsiyeler veriyor. PepLand’in PepQueen’i olan kullanıcılar bu hizmetlerden yararlanabiliyor. Bunlar arasında kitap, film, müzik ve genel kültür bilgileriyle PepArt, günlük burç yorumlarıyla AstroPep, markalardan avantajlı alışveriş tüyolarıyla PepClub, 7/24 sohbet özelliğiyle PepTalk şu an kullanıcılarıyla buluşuyor. Yoga teknikleriyle PepYogi, sağlıklı yaşam tüyolarıyla FitPep ve konunun uzmanı doktorlarıyla PepDoc ise çok yakında PepLand’deki yerlerini alacak.

Her adımını kadınların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda atan, onlar için kendini sürekli yenileyen Pepapp önceki günlerde Erdem Yurdanur ve Kokteyl’den aldığı 225 Bin USD yatırımı duyurmuştu. Son olarak da Bensu Soral Baş’tan yatırım alan Pepapp kadınların hayatını kolaylaştıran özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Yakın gelecekte “hamilelik” ve yine Türkiye’de bir ilk olarak “partner” modlarını da kullanıcılarına açacak olan Pepapp daha da güçlenerek yolculuğuna devam ediyor.
Pepapp uygulamasını bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler