Günlük film önerileri sunan ve Little Apps serisinin ilk uygulaması: Little Movies yayında

Sinema severler için günlük film önerileri sunan yerli bir uygulama geliştirildi. Little Movies her birinin kendine has ufak görevleri olan Little Apps adlı serinin ilk uygulaması olarak yayınlandı. Little Movies ile kullanıcılar çeşitli türlerden günlük film önerileri edinip, konularına, IMDb skorlarına hızlıca göz atıp kendilerine bir izleme listesi oluşturabiliyorlar. Apple kullanıcıları için yayına alınan bu uygulamayı App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Bu uygulama Ağustos 2016’da Furkan Cengiz ve Tugkan Cengiz tarafindan kurulan epcsht LLC tarafından hayata geçirildi. Furkan ve Tuğkan’ın UX/UI ve yazılım konusunda 5 yılın üzerinde tecrübeleri var.

Little Movies’in tüm UX, UI ve yazılım süreçleri toplamda yaklaşık 100 saatte tamamlandı. Uygulama Swift ile native olarak geliştirilmiş olup, backend için de Firebase kullanılmış. Little Movies çıktığı gün ProductHunt’ta featured oldu.

Yakında ise Little Apps serisinin ikinci uygulaması olan, günlük önemli haberleri özet şekilde sunan Little News uygulamasını yayına almaya hazırlanıyor.

Güzel bir seri yapan Furkan ve Tuğkan’ı yakından takip ediyoruz. Yeni uygulamalar yayınlandıkça duyuracağız.

Güncel İçerikler