İstanbul merkezli web3 oyun yayıncısı Unipoly, 2024’te 3 farklı oyununu daha yayınlamaya hazırlanıyor

Oyun endüstrisinde 2024 yılına hazırlanan Unipoly, oyun deneyimini yeniden tanımlamayı amaçlayan dinamik yeni yapısı ve servisleri ile 2024'ün en çok ses getiren şirketlerinden biri olmayı hedefliyor. Raidfield2 ve yaklaşmakta olan Raidfield3 ile elde ettiği başarısını, UNP Token ile %300 büyüme göstererek sürdürmeye devam ediyor.

İstanbul merkezli web3 oyun yayıncısı Unipoly, Raidfield2 isimli 2 milyondan fazla organik indirmeye sahip oyununun web3 entegrasyonunu tamamlayarak 2024 yılına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Raidfield2’nin yanı sıra geliştirilmesi devam eden Raidfield3, Six Cube Mystery ve Xdriver Pro isimli 3 farklı oyununu da 2024 yılı içerisinde yayınlayacak. Unipoly, aynı zamanda Six Cube Mystery isimli korku oyununun film çekimlerine de 2024 yılında başlayarak tarihte ilk defa bir oyunu filmi ile eş zamanlı kullanıcılarının deneyimine sunmaya hazırlanıyor.

Oyun stüdyolarının geliştirme süreçlerini kolaylaştıracak servisler ve web3 oyun dünyasını şekillendirecek blockchain ve AI altyapısı ile Unipoly, bir oyun yayıncısından çok daha fazlası olarak kendini konumlandırıyor. Partnerleri ve kendi geliştirmiş olduğu servisler ile oyun stüdyolarına uçtan uca tüm hizmetleri tek bir çatı altında bulma imkânı sunuyor. Unipoly servisleri 2024 yılı itibari hayata geçerek oyun stüdyolarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Sunmuş olduğu servislerin yanı sıra web3 entegrasyonu ile web2 oyunlarının web3 dünyasına adım atarak geniş oyuncu kitlesine ulaşmasını sağlayan yayıncı kimliği, birçok oyun stüdyosunun büyümesinde ve yüksek gelirler elde etmesinde önemli rol oynayacak.

Unipoly, dünya çapında çok sayıda oyun stüdyosuyla anlaşmalar başlatarak oyun endüstrisinin geleceğini aktif olarak şekillendiriyor. Şirket, çeşitli ülkelerden gelen başvurularla büyük ilgi gördü. Bu ortaklıklar, yerel yetenekleri dünya çapındaki oyuncu kitlesine tanıtarak küresel bir oyun topluluğu yaratmaya hazırlanıyor. Oyun stüdyolarının yanı sıra görüşmelere başladığı Avrupa ve Asya’daki kuluçka merkezleri, servis sağlayıcıları ve büyük oyun şirketleri ile partnerlik anlaşmalarını tamamlayarak bünyesindeki oyun stüdyolarına ciddi destek sağlayacak.

UNP Token ve Uniploy Chain Oyun Dünyasının Dinamiklerini Yeniden Şekillendiriyor.
Unipoly, web2 oyun dünyasının web3 entegrasyonunu sağlayan öncülerinden biri olmak için Kanada merkezli oluşturduğu akademik ve teknik ARGE ekibi ile 2024 yılında kendi blockchain altyapısını oyun stüdyolarına sunmaya hazırlanıyor. Oyunlar için tasarlanan bu altyapı oyun stüdyolarının web3 entegrasyonunun çok daha hızlı ve avantajlı olmasını sağlayacak. Bzetmex, CoinW ve Toobit borsalarında listeli olan UNP Token ile oyunlarının ekonomi modelini şekillendiren Unipoly, Raidfield2’nin web3 entegrasyonun tamamlanması ile birlikte kısa süre içerisinde yüzde 300 gibi büyük bir ivme yakaladı.

Güncel İçerikler