Wodo Network, VBT Yazılım’dan 3 milyon dolar yatırım aldı

Global bir oyuncu olarak Türkiye’den çıkan Wodo Network, sektör liderlerinden VBT Yazılım ile gerçekleştirdiği stratejik iş birliği sonucunda 3 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Wodo bu iş birliği çerçevesinde, VBT Yazılım’dan alınan yatırım ile, büyüme ve gelişme stratejilerini hızlandırmak istiyor.

Özellikle oyun, finans ve eğitim alanlarında global ölçekte ses getiren, dönüştürücü çözümler geliştirmeyi hedefliyor. Çünkü bu alanlarda şimdiden yapılacak inovasyonlar, sektördeki standartları yeniden belirleme potansiyeline sahip.

Wodo, özellikle oyun sektöründe, kullanıcı deneyimini zenginleştirici ve etkileşimi artırıcı projeler üzerinde yoğunlaşıyor. Finans sektörü için ise, güvenli, kullanıcı dostu ve yenilikçi finansal çözümler geliştirme amacındalar. Eğitim alanında ise, öğrenci ve öğretmenler için etkili, erişilebilir ve eğlenceli eğitim materyalleri ve platformları oluşturmayı planlıyor.

Wodo Network kurucuları Bekir Dağ ve Serhat Tanrıkut‘un ortak verdiği demeçte; “Wodo Network olarak, sektördeki değişim ve gelişimlere öncülük etmek, teknolojiyi daha erişilebilir kılmak ve kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. VBT Yazılım ile olan iş birliğimiz, bu hedeflere ulaşmamızda bize kuvvetli bir güç sağlayacak.” dedi.

Güncel İçerikler