BMW ve Mini, elektrikli bisiklet modelleri için Angell Mobility ile çalışacak

Alman otomobil üreticileri BMW ve Mini, elektrikli bisiklet modelleri geliştirmek için Fransız e-bisiklet firması Angell Mobility ile ortaklık kuruyor. Motosiklet pazarında deneyimli olan BMW, e-bisiklet için pazardaki önemli oyunculardan yararlanacak. 

Alman otomobil üreticileri BMW ve Mini, elektrikli bisiklet modelleri geliştirmek için Fransız e-bisiklet şirketi Angell Mobility ile ortaklık kuruyor. Motosiklet pazarında deneyimli olan BMW, e-bisiklet için pazardaki önemli oyunculardan yararlanacak.

BMW-Angell işbirliği, Mini markası altında elektrikli bisikletler sunacak. Bu, Mini’nin elektrikli araç yeteneklerini birkaç yeni modelle genişletmeye devam ettiği bir zamanda geliyor. Mini Cooper EV SE’nin yakında piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Bu tanıtım, Mini elektrikli bisikletler ek bir destek olacak. Mini Cooper EV SE sevimli, yaşam tarzı odaklı bir elektrikli araç olacak ve yeni Mini elektrikli bisiklet ile tamamlanacak.

Angell Mobility, piyasaya girişinden üç yıl sonra yeni Mini e-bisikletleri piyasaya önden baskı yapmak için kullanmayı umuyor. Eşsiz bir tasarıma sahip olan bisiklet, etkileyici bir performans vaat ediyor. Angell, ürün yelpazesini genişletmeye devam ederken dağıtım ağını Avrupa genelinde genişletmeyi planlıyor.

BMW ve Angell arasındaki ortaklık, BMW’nin tamamen elektrikli bisikletlere yönelme stratejisinin parçasını yansıtıyor. Mini CEO’su Stefani Wurst‘e göre markanın başarısı, sürdürülebilirliğe odaklanma ve minimum çevresel ayak izi ile sağlanıyor. Bu aynı zamanda daha fazla müşterinin markayı benimsemesine neden oluyor. Wurst, e-bisiklet pazarına geçiş, şirket için mantıklı bir sonraki adım oluyor.

Yaklaşan Mini-Angell elektrikli bisikletleri hakkında şu an için herhangi bir detay bulunmuyor. Ancak modellerin performans, stil ve pratiklik odaklı olması bekleniyor. Ayrıca yeni elektrikli bisikletlerin çalışmasında en son teknolojinin kullanacağı tahmin ediliyor. Bu teknolojilerden bazıları coğrafi sınırlama, çoklu sürüş modları, uygulama desteği ve daha fazlasını içeriyor.

Güncel İçerikler