BMW, uygun fiyatlı elektrikli motosiklet modelleri için TVS Motor Company ile ortaklık kurdu

Otomobilleri ile dikkat çeken BMW, uygun fiyatlı elektrikli motosiklet modelleri için kendine yeni bir ortak edindi.

Ünlü otomobil üreticisi BMW, yeni ürün ve hizmetlerini duyurmaya ve geliştirmeye devam ediyor. Otomobilleri ile oldukça öne çıkan BMW, aslında motosiklet piyasasında da isminden sıkça söz ettiriyor. Yeni bir duyuru ile şirket, elektrikli motorsiklet piyasasında daha uygun fiyatları modeller geliştirmek TVS Motor Company için yeni bir ortaklık kurduğunu belirtiyor.

Daha öncesinde de ortak çalışmalar gerçekleştirdiği TVS Motor Company, aslen Hindistan merkezli bir firma. Ortaklığın ana odağında ise motorsikletlerin herkese hitap edebilmesi gibi önemli bir konu yatıyor. Bu ortaklık sayesinde şirket, “BMW Motorrad” adını verdiği elektrikli motorsiklet modellerinin uygun bir versiyonunu kullanıcılara ulaştırabilecek.

Hindistan merkezinde bulunan TVS Motor Company, ucuz iş gücü ve büyük üretim merkezleri ile BMW’nin gözüne girmeyi başarıyor. Paylaşılan diğer bilgilere göre BMW, bu ortaklık ile geliştirilen ürünlerini en erken iki yıl sonra satışa sunabilecek. Yapılan açıklamada, TVS Motor Company ile ortak bir platform kuracak olan BMW, her iyi isminde daha da büyümesini ve motosiklet pazarının elektriğe dönüşümünü hızlandırmasını sağlayacak.

Geçtiğimiz aylarda BMW’nin en güncel motosikletli olarak karşımıza çıkan BMW CE 04 modeli, tasarımsal olarak kullanıcıların beğenisini kazanmış bir model. 2021 itibari ile tam zamanlı bir üretim bandına giren model, 2022 yılı içerisinde daha çok karşılacağımız bir model olacak gibi duruyor.

Elektirikli olmasına rağmen oldukça güçlü bir motora sahip olan model, maksimim 120 km/s hıza çıkabiliyor. Pek çok kişi tarafından bu hızın yeterli olduğu söylense de BMW’nin daha hızlı bir sürüş deneyimi sunan motorsikletleri bulunduğunu hatırlatalım.

Güncel İçerikler