WhatsApp, Android işletim sistemli cihazlar için yeni bir güncelleme yayınladı

Popüler haberleşme uygulaması WhatsApp, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için yeni bir güncellemeyi kullanıma sundu.

Popüler haberleşme uygulaması WhatsApp, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için yeni bir güncellemeyi kullanıma sundu. Güncellemeyle, uygulamanın kullanılabilirliğini ve işlevselliğini artıran bir dizi yeni iyileştirmeler geliyor.

Android için WhatsApp uygulamasının en son güncellemesi 2.23.3.77 sürümü altında geliyor. Platforma birçok işlevsel yeni özellik ekleniyor. Platform, özellikleri tüm kullanıcılara erişilebilir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bazı özellikler şu anda beta testinden geçiyor ve kısa süre içinde yayınlanacak. 

Kullanıcılar artık resim ve belgelere gönderirken altyazı ekleyebilecek. Bununla beraber, grubunuzu daha iyi tanımlamak için daha uzun grup konuları ve açıklamalar için ek karakter sayısına izin veriliyor. Kullanıcılar artık bir kerede 100’e kadar resim ve video gönderebiliyor. Daha önce yalnızca 30 fotoğraf sınırı olan uygulamada bu sayının yükseltilmesi kullanıcıları mutlu edecek gibi görünüyor. 

Güncellemede yapılan en ilgi çekici değişikliklerden biri de Meta Avatar’ın eklenmesi oluyor. Kullanıcılar artık Avatar’ı kullanabiliyor. Avatar, kişiselleştirilebiliyor ve çıkartma olarak ya da profil resmi olarak kullanılabiliyor. Bu özelliğe Ayarlar > Avatar > Başlayın adımlarını izleyerek ulaşabilirsiniz. 

Güncelleme, bu yeni özelliklere ek olarak çok sayıda hata düzeltmesi ve performans geliştirmesi de içeriyor. Genel kullanıcı deneyimi, bu güncellemelerin bir sonucu olarak daha sorunsuz ve daha güvenilir olması amaçlanıyor. Güncelleme şu anda yalnızca Android kullanıcıları tarafından erişilebilir olsa da, benzer özelliklerin ileride iOS kullanıcıları için de kullanıma sunulması muhtemel görünüyor. 

Güncel İçerikler