Twitter, kullanıcı arayüzünde değişiklikler yapıyor

Twitter, uzun zamandır dillerden düşmeyen yeni kullanıcı arayüzü hakkında bilgi verdi.

Elon Musk, satın aldığı Twitter için kullanıcı arayüzünde değişiklikler yapacağını ve aynı zamanda platform için yeni özellikler getireceğini duyurdu. Yeni arayüzle beraber önerilenler ve takip edilenler arasında geçiş daha da kolaylaşıyor.

Twitter, trendler, tweet’ler ve konular arasındaki geçişi daha kolay hale getireceğini de daha önce sizlerle paylaşmıştık. İş insanı, platformda büyük değişiklikler olacağını belirtti. Musk, bu hafta içinde kullanıcılarının zaman çizelgelerinde önerilen ve takip edilen tweet’ler arasında geçiş yapmasına olanak tanıyan yeni bir özellik getirmeyi planlıyor. Platform için bu ayrıntılar paylaşılmış olsa da Elon Musk tarafından sağlanan bu özelliğin bir ön izlemesi olmadığı için değişikliklerin gerçekte nasıl görüneceği henüz bilinmiyor.

Bu yeni gelen işlevsel özelliklerin Twitter mobil uygulamasına özel olup olmayacağı veya web istemcisine sunulup sunulmayacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Elon Musk, platformun kullanıcı arayüzünde büyük bir revizyon getireceğini de belirtti. Diğer bir önemli değişiklik, kullanıcı arayüzünün artık Tweet ayrıntıları görünümünde bir Yer İşareti düğmesi içereceği oluyor. 

Twitter, kullanıcı arayüzü değişikliklerini bir hafta sonra kullanıma sunacak. Platform, kullanıcıların uzun tweet’ler oluşturmasına olanak tanıyan uzun zamandır beklenen özelliği de getirmeyi planlıyor. Bu özellik önümüzdeki ayın başlarında Twitter’a eklenecek. Makale tarzı içeriklerin artık tek tweet’te kullanıcılara sunulacağı söyleniyor. 

Güncel İçerikler