Dahili kulaklığa sahip Huawei Watch Buds tanıtıldı: İşte özellikleri

Huawei, içerisinde kablosuz kulaklık bulunan Watch Buds akıllı saatini duyurdu.

Çinli teknoloji devi Huawei, kablosuz kulaklığı bünyesinde barındıran Watch Buds akıllı saatini tanıttı. Akıllı saat, kulaklıklara sahip olmasının yanı sıra sağlık özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Hem akıllı saat hem de kablosuz kulaklığı bir araya getiren cihaz, markanın Flip Cover tasarımı olarak adlandırdığı manyetik bir kapakla birlikte geliyor. Cihaz, güvenilir ve pürüzsüz bir menteşeyi bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılar, saatin kapağını tek parmakla kolaylıkla açabiliyor. Kulaklıklar, IP54 su geçirmezliğe sahip olsa da Huawei, akıllı saatin kulaklık bölmesine su girmemesi konusunda kullanıcıları uyarıyor.

Huawei Watch Buds, 1300 derece sıcaklıkta oluşturulmuş paslanmaz çelik gövdeli ve 3D kavisli camla geliyor. Akıllı saat 47 mm çapında, 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 inç AMOLED ekranla bizleri karşılıyor. Sadece 4 gram ağırlığındaki kulaklıkların dış kısmında çeşitli işlevlerin kontrol edilebileceği dokunmatik bir alan bulunuyor.

Akıllı cihaz, aktif gürültü önleme ve şeffaflık modunu bünyesinde barındırıyor. Aramalarda net kalite için yapay zeka destekli gürültü azaltma da bulunuyor. Kullanıcılar, bir akıllı saate veya telefona geçmek zorunda kalmadan, gelen bir aramayı doğrudan kulaklıktan cevaplayabiliyor.

Huawei Watch Buds’ın akıllı saat kısmı ise kalp atış hızı ve SpO2 sensörü ile donatılıyor. Giyilebilir cihaz ayrıca anormal kalp atış hızı okumaları için atriyal fibrilasyon ve EKG‘yi de kullanıcılarına sunuyor. Akıllı saat, 80’den fazla egzersiz modu ve 200 sağlık odaklı program desteği sunuyor.

Huawei Watch Buds

Huawei Watch Buds, 410 mAh batarya kapasitesiyle 3 güne varan pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. Her kulaklık 30 mAh pil hücresiyle destekleniyor. ANC açıkken 4 saat kullanım kullanım ömrü vaat ediyor. Akıllı saat kablosuz olarak şarj edilebilirken, kulaklıklar kutunun içine yerleştirilebiliyor. Giyilebilir cihaz, HarmonyOS 3 işletim sistemiyle çalışıyor.

Huawei Watch Buds, 429 dolar fiyatıyla raflardaki yerini alacak. Siyah ve Haki renk seçenekleriyle sunulan modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Güncel İçerikler