Sağlık teknolojileri geliştiren Juno Medical, 12 milyon dolar yatırım aldı

Yetişkinler için semptomları algılanması zor olan ve önemli hastalıklara çözümler geliştirmeyi amaçlayan Juno Medical, 12 milyon dolar yatırım aldı.

Yetişkinliklere yönelik sağlık hizmetleri sunan Juno Medical, düzenlenen Seri A turda 12 milyon dolar yatırım aldı. NEXT VENTURES ve Serena Ventures liderliğinde düzenlenen tura Vast Ventures, New York Ventures, TXV Partners, Genius Guild, Gaingels, Atento Capital ve Humbition katıldı.

Juno’nun ekibi, sağlık hizmetlerini, teknoloji ve iş uzmanlığını bir araya getiriyor. Juno kurucusu ve CEO’su Dr. Akili Hinson‘ın da sağlık geçmişi, girişimin başarılı bir yol izlemesine olanak sağlıyor. Girişimin ürün ve hizmetleri, birinci basamak, pediatri, kadın sağlığı, aynı gün bakım ve uzaktan bakım hizmetlerinin en iyilerini özenle tasarlanıp tek bir deneyimde bir araya getirerek ailenin en büyük yardımcısı olmayı amaçlıyor. 

Girişim, Nisan 2020’de New York’ta hizmetlerine başladı. Juno, yüzlerce kişiye Covid testi ve hasta bakımı sağlamanın yanı sıra, pandemi sırasında yüz yüze önleyici bakım sunmaya devam etti. Bu yöntemle de tedavi edilebilir kanserlerin ve asemptomatik kadın ve erkeklerde daha önce teşhis edilmemiş kronik durumların tanımlanması sağlandı.

Dr. Akili Hinson, “Juno’nun vizyonu, olağanüstü, aile merkezli bakımı Amerika Birleşik Devletleri’nin %99’u için erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirerek sağlık hizmetlerinin geleceğini yeniden tasarlamaktır. Juno’da, ait olunacak bir yer gibi hissettiren güzel bir ortamda en yüksek kalitede bakım ve inanılmaz hizmet sunarak insanların sevdiği sağlık hizmetleri tasarladık.” dedi. 

Serena Ventures’ın yönetici ortağı ve ünlü sporcu Serena Williams, “Her türden insanın görüldüğünü, duyulduğunu ve hoş karşılandığını hissettiği kapsayıcı, tam hizmetli sağlık evi modelini genişletmek için Juno ile ortaklık yapmaktan onur duyuyoruz. Juno ve yetenekli ekibi, sağlık hizmetlerindeki kabul edilemez statükoyu bozacak vizyona, modele ve geçmiş performansa sahip.” dedi. 

Daha sağlıklı bir dünya yaratma misyonunun bir parçası olarak girişim, aldığı yatırımı yeni pazarlara açılmak ve Atlanta, Tulsa ve Los Angeles’taki en yüksek kalibreli yetenekleri işe almak için kullanacak. Juno’nun yeni klinikleri Doğu Atlanta, Greenwood (Tulsa) ve Inglewood’un (Los Angeles) tarihi ama gözden kaçan mahallelerinde yer alacak. Yatırım, Juno’nun güçlü teknoloji platformunun sürekli genişlemesini de destekleyecek.

Güncel İçerikler