Techsign’dan kimlik doğrulama alanında yeni teknoloji: Catcher

Kimlik doğrulama üzerine çeşitli çözümler sunan Techsign, Catcher isimli yeni teknolojisini duyurdu.

Türkiye ve Avrupa’da kimlik doğrulama çözümleri sunan Techsign, kimlik doğrulama işlemlerini çok kolaylaştıracak yeni bir teknoloji tasarladı. Catcher ismindeki bu yeni teknoloji, mevcut kimlik doğrulama sistemlerinden farklı olarak kimliği okuturken herhangi bir şablona ihtiyaç duymuyor.

Mevcut teknolojiler kullanıcıdan kimliğini belirli bir açıda tutmasını ve ekran içindeki çerçeveye yerleştirmesini isterken, Catcher kullanıcıdan telefonunu yan çevirmesini ya da belirli bir açıda tutmasını beklemeden kimliği tanıyor doğruluyor ve sistem ile eşleştiriyor. Üstelik bunlara 3 saniye gibi kısa bir zamanda ve %99.99 başarı oranıyla yapıyor. 

“Catcher” teknolojisi bankalar, araç kiralama şirketleri, finans teknolojileri, eticaret firmaları gibi pek çok farklı firmaya daha pürüzsüz bir kullanıcı deneyimi ve iş süreçlerini iyileştirme imkanları sunuyor.

Tüm Pasaport Tipleri, Eski ve Yeni Kimlikler, Ehliyetler Catcher Tarafından Tanınıyor

Türkiye’deki tüm kimlik kartları ve ehliyetler ile uyumlu bir şekilde çalışan Catcher,  Türkiye’ye hizmet veren tüm firmaların kısa sürede entegre ederek kullanabileceği bir teknoloji sunuyor. Techsign CTO’su Emre Yılmaz, sistemin yeterince örneğe sahip olması halinde diğer ulusal kimlikleri de kolaylıkla tanıyabileceğinin altını çiziyor. 

Şimdilerde Avrupa’da büyüyen Techsign, büyüyen kimlik doğrulama pazarında önemli bir aktör olmak için yenilikçi teknolojiler üretmeye devam ediyor. 

Güncel İçerikler