Eğitim teknolojisi girişimi Edurey, 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Tüm kullanıcıların sistem üzerinde belirli roller dahilinde yetkilendirilebildiği eğitim teknolojisi girişimi Edurey, Global Trust Venture liderliğinde 20 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yatırım turuna; Emre Kocadağ, Soner Canko, Nezih Sipahioğlu, Mehmet Selman Ertürk ve Can Mark Başoğlu katıldı.

Eğitimin deneyimsel sürecine odaklanan, kullanıcıyı doğrudan sürece dahil ederek interaktif bir yapı üzerinden eğitim altyapısı geliştirmelerini sağlayan Edurey, geliştirdiği yapay zeka modülü ile kullanıcılarına kurum içi eğitim konusunda kolaylıklar sağlıyor.

Global pazara odaklanan Edurey, aldığı bu yatırım ile eğitim deneyim platformu ve eğitim teknolojileri alanında büyümeyi hedefliyor. Eğitimde dijital dönüşüm ilkesiyle yola çıkan marka; eğitim pazar yeri, NFT sertifika, oyunlaştırma ve sosyal öğrenme modülleriyle dikkat çekiyor.

Edurey CEO’su Fatih Köroğlu yatırımla ilgili yaptığı açıklamada: “Ekibimle birlikte sadece teknoloji ve eğitim içeriği süreçlerinde değil farklı alanlarda da araştırmalar yaparak hem öğrenme deneyimi süreçlerini hem de kullanıcı alışkanlıklarını inceleme konusunda geliştirmeler yapıyoruz. Aldığımız yatırım ile küresel arenada da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bundan sonrası için ekibimizi büyütmeye, altyapımızı geliştirmeye ve Avrupa’daki büyümemize son hızla devam edeceğiz” dedi.

Güncel İçerikler