İnşaat sektörünü dijitalleştiren Yapısoft, kitle fonlama yatırım turunda 2.02 milyon TL fon topladı

Geçtiğimiz hafta fonbulucu üzerinden kitlesel fonlama turuna çıkan Yapısoft, 73 saatte yüzde 126 oranında fonlanarak 2.02 Milyon TL ile kampanyayı başarıyla tamamladı.

İnşaat sektörünün dijital çatısı olarak kendini nitelendiren Yapısoft, Türkiye’de inşaat ve gayrimenkul alanında SaaS yapısıyla hizmet veren ilk proje olma özelliği taşdığını söylüyor. Yapısoft, şirketlerin satış ve satış sonrası süreçlerini yönetip müşteri ve finansal kayıtlarını takip edebilecekleri dijital bir uygulama alanı sunuyor.

Yapısoft’un kurucularının ortak açıklamasında; “Pazarda yarattığımız güven ve edindiğimiz sektörel tecrübe ile Yapısoft’u inşaat sektöründe faaliyet gösteren, hizmet alanı; konut / ticari alan üretimi, satışı ve şantiye operasyonları olan şirketlere yazılım ve teknolojik çözümler sunan bir marka haline getirmek istiyoruz. 2021 yılında yaklaşık 2.5 milyar Türk Lirası değerinde satış işlemi ve sonrasında gerçekleşen tahsilat sürecinde de Yapısoft olarak biz vardık.” dedi.

Girişim aldığı bu yatırımı, marka bilinirliliğinin arttırılmasına yönelik pazarlama faaliyetlerinde kullanacak ve ekibin büyütülmesi noktasına da önemli bir fon ayıracak.

Güncel İçerikler