Yapısoft yeni yazılım ürünü Yapısoft SalesOffice ile global pazara açılıyor

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında kitle fonlama ile yatırım alan Yapısoft, yeni ürünlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Gayrimenkul ve inşaat sektöründeki satış organizasyonu yönetimi üzerine CRM ürünleri geliştiren Yapısoft yeni ürünü Yapısoft SalesOffice‘i duyurdu.

Odaklandığı Gayrimenkul sektöründeki iş akışına özel geliştirdiği SalesOffice ürünü ile çok uluslu çalışan gayrimenkul ve inşaat şirketlerini hedefliyor.

Yapısoft CEO’su Ceyhun Sezer Coşkun’dan edindiğimiz bilgiye göre; Multi-language yapıya sahip Yapısoft SalesOffice, özellikle yabancıya satış yapan şirketlerin ilgisini çekiyormuş. Uçtan uca satış ofislerine yönetim imkanı sunulan SalesOffice aynı zamanda TL, USD, Euro, Riyal, Sterlin ve Ruble ile satış ve tahsilat imkanı sunuyor.

Ülkemizde son yıllarda artış gösteren yabancıya mülk satışı, şirketlerin yabancı personel istihdam etmelerini neredeyse zorunlu hale getirdi. Bu süreç aynı zamanda farklı dilleri konuşan tek bir ofisin yönetilmesininde fazlaca zorlaştırdı. Yapısoft SalesOffice kendi alanındaki rakiplerinden ayrışarak dil sorununu ortadan kaldırdı. Tek bir satış ofisinde konuşulan tüm dillere desteğini vererek, süreçlerin tek potada sonuca ulaşmasını sağladı. Aynı zamanda şirketler SalesOffice ile gelen müşterilerinin kendi dili ve kendi para birimi ile anlık kurdan fiyat hesaplamasını yapıp satış teklifini verebilmekte.

Bir yenilikte sözleşme sürecine katılarak, matbu evrakı ortadan kaldırmayı hedefleyen Yapısoft, elektronik imzaya geçerek, müşterilerinin daha güvenli ve erişilebilir bir sözleşme yönetimi yaptırmayı hedefliyor.

Yapısoft, geliştirdiği acente yönetim modülü sayesinde tüm müşterilerine farklı ülkelerdeki satış ofisleri ile entegrasyon imkanı sunmakta. Türkiye’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin farklı ülkelerde neredeyse birer online satış ofisi açmasına imkan tanımaktadır. Acente ve Brokerlar müşterilerini sisteme güvenli bir şekilde dahil edip, satış işlemlerininde komisyon süreçlerini yönetip takip edebilmektedir. Bu sayede oluşabilecek referans ve komisyon karmaşasını ortadan kaldırıyor.

Müşterilerinin satış istatistiklerini yükselten yeni geliştirdiği etkili modüller sayesinde pazar hacmini büyüten Yapısoft, her geçen gün portföy havuzuna yeni projeler dahil ediyor.

Tüm bunları, yüksek güvenlikli SaaS yapısı ve esnek ödeme planı ile müşterine sunan Yapısoft, yeni yazılımı Yapısoft SalesOffice’i Türkiye’den global pazara ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Güncel İçerikler