Gamze Cizreli ile yakından tanıdığımız BigChefs, NFT dünyasına adım atıyor

Türkiye’nin yerel malzemeleri ve yemeklerini modern dokunuşlarla yorumlayan, misafirlerinin tercihiyle şube sayısında pazar lideri olan BigChefs, NFT dünyasında da adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

BigChefs, dünyada yaşanan hızlı dijital dönüşümle birlikte markaların da odağına giren NFT dünyasına adım atıyor. Meta evrenler ile yakından ilişkili olan NFT’leri kullanarak fark yaratacak projelere imza atmayı hedefliyor.

Gamze Cizreli‘nin kurucusu olduğu BigChefs, menüsündeki dinamizm, yaratıcılık ve sorumlu duruşu ile standardını bozmadan şehirlerin odak noktası olan lokasyonlarında iyi lezzet ve hizmet sunarak iyi yaşam dinamiklerini sahipleniyor.

Türkiye’de 16 Şehirde 69 şubesiyle, dünyada 6 ülkede, 8 şubesi ile misafirlerini üst segment hizmet prensipleri ile ağırlayan BigChefs, bu hizmet anlayışını dijital dünyaya da taşıyacak. Hazırlanacak NFT koleksiyonlarını, kısa ve orta vadede gerçekleştirilecek Metaverse projeleri ile misafirlerine sunarak onlara farklı deneyimler yaşatacak.

BigChefs, NFT ile ilgili tüm projelerini hayata geçirmek için, NFT ve Metaverse dünyasındaki deneyimiyle stratejik danışmanlık dahil anahtar teslim projeler üreten, Türkiye’nin İlk NFT Ajansı Tooken ile çalışacak. 2022 sonuna kadar Türkiye’de büyümeye devam ederek 5 şehirde, toplam 10 şube daha açmayı planlayan BigChefs, yurtdışında da bulunduğu ülkelerde yeni şubelerle büyümeye devam edecek. Ayrıca BigChefs; Hollanda, Belçika, Amerika, Kuzey Kıbrıs, Libya, Kırgızistan ve Özbekistan da dahil olmak üzere 7 ülkede daha lezzet ve hizmet anlayışımızı temsil etmeye hazırlanıyor.

Güncel İçerikler