Spor salonuna kullandığın kadar ödeme yapmanı sağlayan FITTY, Tamer Capital’den 1 milyon TL yatırım aldı

Kullanıcıların istediği spor salonuna giderek kullandığı dakika kadar ödeme yapmasını sağlayan platform FITTY, 10 milyon TL değerleme üzerinden 1 Milyon TL yatırım aldı. Girişime ihtiyaç halinde 500 bin TL köprü yatırımı da sağlanacak.

Tamer Capital anlaşma kapsamında FITTY’ye yazılım, iş planlaması, ekipleşme ve marketing gibi konularda girişim geliştirme desteği verecek.

Platformun kurucusu Murat Arslan yaptığı açıklamada “Şimdiden 411 spor salonu ile anlaşma sağlayıp, sözleşme imzaladık. Uygulamadan elde ettiğimiz standart bir gelirimiz var, ayaklarımız yere basıyor, hızlı ve istikrarlı olarak büyüyoruz. Tamer Capital’in girişim geliştirici partner ve yatırımcı olarak FITTY’i arzu ettiğimiz noktaya hızla getirmemizde büyük katkıları olacağına inanıyorum.” dedi.

Kemal Tamer ise “Tamer Capital’in yazılım, ekipleşme ve marketing desteği ile FITTY’i hızlıca potansiyeline ulaştıracağımıza inanıyorum. Murat Arslan, Tamer Capital’in çalışma yapısına uygun, dinamik, kendini geliştirmeye hazır ve adanmış bir girişimci. Kısa zamanda büyük işler başaracağımıza inancım tam.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de yaklaşık 2 milyon spor yapan kişi ve 3000’in üzerinde spor salonu olduğu belirten Murat Arslan, bütün spor salonlarını FITTY çatısı altında tek bir platformda toplamak istediklerini, devamında da hızlıca yurtdışına açılma hedeflerini olduğunu söyledi.

Güncel İçerikler