Planlama platformu Cal.com, 25 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz sene 7,4 milyon dolarlık tohum finansmanı alan Cal.com, 25 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu.

Açık kaynaklı bir planlama programı olan platformu olan Cal.com, A Serisi finansman turunda 25 milyon dolar yatırım aldığını duyurduSeven Seven Six tarafından yönetilen finansman turu, OSS Capital, Obvious Ventures, Daily.co ve pek çok melek yatırımcının katılımıyla gerçekleşti.

Geçtiğimiz yıl Calendso ismiyle kurulan şirket, ürün lansmanının yanı sıra Eylül 2021’de tam olarak markalaştı ve şu anda Calendly’e alternatif bir platform sunmak için hizmet veriyor. Geçtiğimiz yılın son günlerinde 7,4 milyon dolarlık bir başlangıç ​​fonu toplayan girişim, bugün yeni bir finansman haberiyle gündemimizde. Cal.com, birden fazla kişinin çevrim içi veya gerçek hayatta buluşması için uygun bir zaman bulmalarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Özellikle farklı yerlerden ve zaman dilimlerinden insanların bir görüşme planlaması oldukça zor olabiliyor.

Şirketin teklifi, bu sorunu çözmek için sunulan bir herkes için planlama altyapısıdır. Cal.com, buluşmaları gerçekleştirmek için kişilerin e-posta, mesaj ve telefon görüşmelerine harcadıkları süreyi kısaltır. Görüşmeyi düzenleyen kişiler, birden fazla zaman aralığından seçim yapabilen davetlilerle bir zamanlama bağlantısını paylaşmak için Cal.com’u kullanır. Platform, Google Calendar, Outlook Calendar, Zoom ve Stripe gibi önceden oluşturulmuş bir entegrasyon paketi içerir ve kullanıcıların Cal.com’u kendi sistemleriyle entegre etmelerini sağlar.

Cal.com, A serisi finansman turuna ek olarak kurulduğu günden bu yana pek çok yenilik kullanıma sundu. Şirket, rezervasyon bağlantıları, yerel video konferans işlevi ve yeni bir uygulama mağazası da dahil olmak üzere birçok yeni özellik kullanıma sundu.

Güncel İçerikler