Zoom, satış ekiplerine yönelik yeni ürünü Zoom IQ for Sales’ı tanıttı

Zoom, pazarlama stratejisini geliştirmek isteyen satış ekipleri için yapay zeka kullanan bir ürün olan Zoom IQ for Sales'ı tanıttı.

Zoom Video Communications, iş dünyasının dönüşümüne ve geleceğine yön vermek için işletmelerin müşteri ilişkilerini iyileştirmesine yardımcı olmak amacıyla Zoom platformundaki en son yeniliklerini duyurdu. Şirketin yaptığı açıklamada tanıttığı Zoom IQ for Sales, satış toplantılarını ve anlaşmaları analiz etmek için yapay zeka kullanan bir ürün olmasıyla dikkatleri çekmeyi başardı.

COVID-19 pandemisi döneminde sokağa çıkma kısıtlamaları, satış ekiplerini işlerini yürütmeye devam edebilmeleri için dijital araçları benimsemeye zorladı. Bir süredir hayatımızda olan sanal ve hibrit etkinlikler, bir markanın pazarlama stratejisi için önem arz ediyor; bu nedenle, satışlarını geliştirmek isteyen markalar, pazarlama stratejilerine destek olacak her türlü yeniliklerden haberdar olmak durumunda. Geçtiğimiz gün İş Dönüşüm Zirvesi sırasında Zoom, 2028 yılına kadar 7,3 milyar dolara ulaşabilecek bir pazar olan satış otomasyon yazılımına ilk adımı atan bir ürün tanıttı. Şirket, Zoom IQ for Sales adlı ürünü ekiplerin müşterilerle etkileşimlerini geliştirmesine yardımcı olan Zoom Meetings için bir konuşma zekası eklentisi olarak tanımladı.

Sonraki adımlar ve risk değerlendirmeleri için otomasyon ve hızlı arama imkanı sunan Zoom IQ for Sales, satıcının üretkenliğini artırır. Aynı zamanda, Salesforce, takvimler ve Zoom Meetings ile entegre olan yeni ürün, iş akışlarını birleştirerek toplu ve düzenli bir görünüm oluşturur. Zoom tarafından yapılan açıklamaya göre yöneticilerin kullanıcıları dahil etmesi ve kullanıcıların analizleri ve kayıtları görüntülemesi kolaylaşır. Video tabanlı iletişimde her etkileşimin önemli olduğuna dikkat çeken Zoom, yeni ürünün fırsatları belirleyip riskleri değerlendirebileceğini belirtiyor. Nihayetinde pazarlama stratejisini geliştirmek isteyen satış ekibinin performansında iyileşmeler görülebiliyor.

Güncel İçerikler