Zoom, profesyonel kullanıcıları için profesyonel etkinlik çözümleri sunan Liminal’ı satın aldı

ZoomOSC ve ZoomISO çözümleri ile öne çıkan Liminal, Zoom tarafından satın alınarak platformda daha profesyonel bir deneyim sunacak.

Popüler görüntülü konuşma platformu Zoom, yeni özellik ve hizmetlerini duyurmaya devam ediyor. Gün geçtikçe yeni özelliklerini duyuran Zoom, profesyonel kullanıcıları için bugüne kadar büyük bir adım atmamıştı ancak bu artık son buldu. Zoom’un resmi blogu üzerinden paylaşılan bilgilere göre şirket, canlı yayın ve online etkinliklere odaklanan Liminal‘ı satın aldı.

Covid-19 pandemisi nedeniyle bir çok kişi halen evlerinden çalışmakta. Uzaktan çalışma modelini benimseyen bazı şirketler olsa da bazı şirketler de bu olguyu oldukça benimsemiş. Bu tür şirketler de Zoom gibi platformları kullanarak süreçlerine devam ediyor. Profesyonel online etkinlik yapmakta zorlanan Zoom, Liminal ile bu ihtiyaçlarına karşılık bulacak.

ZoomOSC ve ZoomISO çözümleri ile Liminal, Zoom üzerinden oldukça kolay bir şekilde online etkinlikler düzenleyebilecek. ZoomOSC ve ZoomISO, hem görüntü hem de ses konusunda kullanıcılara üst düzey seçenekler sunabiliyor. Böylece Zoom, profesyonel kullanıcılarına daha iyi bir deneyim yaşatabilecek.

Liminal ve Zoom arasında yapılan anlaşmanın finansal taraflarının paylaşılmadığını da belirtelim. Zoom sözcüsü Candace Dean tarafından paylaşılan bilgilere göre Liminal tarafından sunulan hizmetler, şirketin kendi internet sitesi tarafından erişilebilir olacak. Gerçekleşen satın alma ile Liminal girişiminin kurucuları AndyCarluccio ve Jonathan Kokotajlo artık Zoom ekibinde yer alacak. Kurucuların, Zoom platformuna ZoomOSC ve ZoomISO çözümlerini entegre etmek üzerine çalışmaları bekleniyor.

Güncel İçerikler