Ev yenileme deneyimini dijitalleştiren New York merkezli Block Renovation, 50 milyon dolar yatırım aldı

Müteahhitler ve ev sahipleri arasında iletişim kuran dijital ev yenileme platformu Block Renovation, SoftBank Vision Fund 2 liderliğinde 50 milyon dolar yatırım aldı.

Ev yenileme deneyimi dijitalleştirerek basitleştiren New York merkezli Block Renovation, SoftBank Vision Fund 2 liderliğindeki C Serisi finansmanda 50 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Giant Ventures, NEA, Morningside, Obvious Ventures, Rainfall Ventures, Firstminute Capital, BoxGroup, SV Angel ve Lerer Hippeau tura katılım diğer isimler arasında yer alıyor.

Üç yıl önce müteahhitler ve ev sahiplerinin birlikte daha iyi çalışmasına yardımcı olma fikriyle Koda Wang ve Luke Sherwin tarafından kurulan Block Renovation, planlamadan inşaata kadar uzanan basitleştirilmiş ve şeffaf bir dijital platformla ev yenileme sürecini dönüştürüyor. Şirket, daha öngörülebilir, yazılım destekli ve daha aklı başında inşa etme yollarına sahip olunan bir sektör için çalışmaya devam ettiğini söylüyor.

Girişim, hem ev sahibi hem de müteahhitler için her şeyi bir araya getirerek ev yenilemesini başlatıyor ve ardından müteahhit ve ev sahibinin projenin her adımında birbirleriyle iletişim kurmaları için bir yol sağlıyor. Projenin her aşamasının fotoğrafları çekilerek ev sahibinin sürecin nasıl gittiğine dair fikir edinmesi sağlanıyor.

450 milyar dolarlık devasa bir sektörde faaliyet gösterdiğini belirten Block Renovation, kuruluşundan bu yana toplamda 104 milyon dolar yatırım almış oldu. Şirket, geçtiğimiz sene büyüme oranlarını üç katına çıkardı ve yakın zamanda Los Angeles pazarına girerek burada da hızlı büyümesini sürdürmeyi başardı. Banyo yenileme ile başlayan şirket, dört ay önce mutfak tadilatı seçeneğini de piyasaya sürdü.

Güncel İçerikler