Huawei, Watch 3 ve Watch 3 Pro modellerini Türkiye’de satışa sundu

Huawei, HarmonyOS 2.0'a sahip yeni nesil akıllı saatleri Watch 3 ve Watch 3 Pro modellerini satışa sundu.

Akıllı telefon, saat ve bilgisayar modelleri ile öne çıkan Huawei, kullanıcıları için geliştirdiği yeni ürünlerini satışa sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen HarmonyOS etkinliğinde yeni akıllı saatları Watch 3 ve Watch 3 Pro’yu tanından Huawei, bu ürünlerini Türkiye’de satışa sundu.

HarmonyOS 2.0 sürümüne sahip Huawei’nin yeni akıllı saatları Watch 3 ve Watch 3 Pro, bir akıllı cihazdan bağımsız bir şekilde çalışabiliyor olması ile dikkat çekiyor. Güçlü bir sistem sunan bu akıllı saatler, günümüzde bulunan her akıllı saatteki gibi sağlık ve antreman verilerini takip edebiliyor.

Kandaki oksijen miktarı (SpO2), kalp atış hızı, uyku kalitesi ve stres seviyesini belirleyebilen Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro, düşme algılama sistemi ile kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor. Aynı Apple Watch’da olduğu gibi düştüğünüzü anlayarak acil durum moduna geçebilen saatler, belirlenen kişilere anında uyarı mesajı atabilmenizi de sağlıyor.

Yeni Watch 3 ile önceki nesile göre daha detaylı bilgi sunan Huawei; düşme algılama, vücut ısısı ve el yıkama kontrolü ile diğer markalara göre fark yaratıyor. 1.43 inç’lik AMOLED ekranın yer aldığı saatte, 2 GB RAM ve 16 GB ROM yer alıyor.

Watch 3’e göre daha kalın bir tasarıma sahip olan Watch 3 Pro, deri kayış seçeneği ve yüksek batarya gücüyle de öne çıkıyor. 4.999TL fiyata sahip olan Watch 3 ve 5.999TL fiyata sahip olan Watch 3 Pro, Huawei Online Mağazasından satın alınabiliyor.

Güncel İçerikler