Teslimat hizmeti veren girişim PackUpp, yeni Komşuma Bırak ve Haritadan Canlı İzleme özelliklerini duyurdu

Aynı gün teslimat hizmeti veren yerli girişim PackUpp, "geldik evde yoktunuz" sorununu çözmek için iki yeni özelliği; Komşuma Bırak ve kargonuzu Haritadan Canlı İzleme özelliklerini duyurdu.

Online alışverişe olan talep, hızlı teslimat hizmetine olan ihtiyacın da artmasına neden oldu. Paketin hızlı bir şekilde kullanıcıya ulaşması teslimattaki en önemli kriter haline geldi. Kullanıcıya paket teslimatını hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştıran PackUpp ise “Komşuma Bırak” ve “Haritadan Canlı İzleme” gibi özellikleriyle teslimatta ‘Evde yoktunuz’ dönemine son verdi.

Pandemi döneminde artan yoğunlukla geç gelen kargoların yanı sıra, “Geldik, evde yoktunuz” söylemi de tüketicilerin memnuniyetsizlik konularının başında geliyor. Teslimat hizmetinde teknolojik ve köklü bir değişim gerçekleştiren ve tüm teslimat sürecini dijitalleştiren PackUpp ise “Komşuma Bırak” ve “Haritadan Canlı İzleme” özellikleriyle “Evde yoktunuz” dönemine son verdi.

Paketi haritadan canlı izleme ve bir tıkla adres değiştirme

Türkiye’de yeni nesil Aynı-Gün Teslimat ve Sonraki-Gün Teslimat hizmetiyle kendini farklılaştıran PackUpp, teslimat süreci başladığı anda kullanıcıya gelen SMS ile paketini haritadan canlı izleme fırsatı veriyor. Hepimizin yaşadığı sorunlardan biri olan kapıya kadar gelen kargonun geri dönmemesi için de Komşuma Bırak özelliğiyle bu sorunu çözmeyi hedefliyor.

Bu özellikler sayesinde siparişi verdikten sonra adres değiştirmek isteyenler, kendilerine gelen SMS içerisinde yer alan “Komşuma Bırak” butonu üzerinden teslimatlarında kolaylıkla adres değişikliği yapabiliyor. Üstün teknolojisinin yanında hayata geçirilen bu sistemle paketi kullanıcıya teslim etme oranında neredeyse yüzde 100’e ulaştıklarını söyleyen PackUpp kurucu ortağı ve CEO’su Semih Emre Özcan: “Bunun yanı sıra teslimat noktasında alıcıya ulaşamadığımızda sürücü-alıcı arasındaki telefon görüşmelerini santral üzerinden gerçekleştirerek alıcının kişisel bilgilerini güvence altına alıyor ve maksimum güvenli teslimat sağlıyoruz. Teslimat sonrasında puanlama ve yorum yapma özelliğimiz sayesinde de alıcılar kendilerine sunulan teslimat hizmetini değerlendirme ve memnuniyetlerini yorum olarak iletme imkanı buluyorlar. Bu değerlendirmelerden %100’e yakın memnuniyet oranımız bulunuyor.” dedi.

Girişimle ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler