Bren’in kazandığı Yolculuğun Öncüleri 2021 finalinde sunum yapan tüm girişimler

Brisa’nın girişimleri desteklemek için hayata geçirdiği Yolculuğun Öncüleri programının 2021 yılı finali bugün gerçekleşti. Final gününde girişimlerin yaptığı sunumlar sonucunda programın jüri üyesinin değerlendirmesi ile büyük ödülü Bren kazandı. Jüri özel ödülü ise sizlerle geçtiğimiz günlerde paylaşımlarına yer verdiğimiz Speedy Market‘e verildi.

Bren: Endüstrideki kritik ekipmanları akıllandırarak yapay zeka tabanlı kendi enerjisini üreten akıllı sensör teknolojisi ile firmalara aylık %15’e kadar enerji, bakım ve zaman tasarrufu sağlar.

Speedy Market: Konut, hastane gibi yoğun halka açık yerler ve endüstri alanlarında kullanılan otonom teslimat çözümüdür.

Sunum yapan diğer tüm girişimler

Arvia: Firmaların yüz yüze yaptıkları tüm görüşmeleri web sitelerine taşıyarak verimli bir şekilde satış, pazarlama yapabilmesini ve müşteri desteği vermesini sağlar.

Hergele: Bir elektrikli scooter üreticisi ve mobilite paylaşım platformu sağlayıcısıdır.

Huma: İnsansız hava araçları ile depo çözümleri sunar.

OptiWisdom: Veriyi değere dönüştürür; iş zekası, müşteri yolculuğu analizi vb alanlarda her ölçekteki firma için yapay zeka çözümleri ve uygulamaları geliştiren veri bilimi girişimidir.

factoryX: Üretkenliği arttıran bir dijital fabrika akıllı saat çözümüdür.

geodo: Endüstriyel hassas pozisyonlama, haritalama ve saha çalışmaları yönetimi çözümleri geliştiren bir girişimdir.

Güncel İçerikler