Speedy Market: Teslimatları robotlar tarafından yapılan yerli otonom online market

Konut, işyeri ve hastane gibi yoğun insan trafiği olan alanlarda teslimat ve servis robotları geliştiren Saha Robotik ve Teslimat Teknolojileri‘nin yeni ürünü yüksek teknolojili otonom market konsepti Speedy Market ile sizleri tanıştıralım.

Murat Ayrancı, Emre Çekiç ve Orhan Gazi Hafif tarafından kurulan Speedy Market, binaya özel kurulan ve teslimatları robotlar tarafından yapılan otonom online market konseptidir.

Bu otonom robotlar, girişimin asansör firmalarıyla yaptığı partnerlik ile dünyada asansörleri de kablosuz iletişim ile kullanabilen az sistemden biridir. Yani robotlar bulunduğunuz kata gelirken asansörleri tamamen kendisi yönetiyor. Ayrıca insan trafiğinin içerisinde güvenli bir navigasyon araması da yapabiliyor.

Eğer bulunduğunuz lokasyonda bu sistem varsa, Google Play ve Apple Store üzerinden Speedy Market uygulamasını akıllı telefon ve tabletlerinize indirerek kolayca sipariş verebilirsiniz. Verilen siparişin ardından ürünleri teslim almak için otomat sistemine giden Speedy, tüm ürünleri el değmeden teslim alıyor. Binanın kat planlarına ve asansör sistemine entegre olan Speedy en kısa zamanda siparişinizi kapınıza getiriyor. Siparişi tam zamanında getiren Speedy zilinizi çalar ve telefonunuza bildirim gönderir. Speedy kapınızın önünde beklerken akıllı cihazlarınıza gelen bildirime dokunarak Speedy’nin kapağını açabilir ve ürünlerinizi güvenle teslim alabilirsiniz. Ayrıca yolculuğu esnasında da tam olarak nerede olduğunu görebilirsiniz.

Kurucu ortak Murat Ayrancı, hedeflerle ilgili: “Saha robotik olarak geliştirdiğimiz servis ve teslimat robotlarını farklı sektörlerce kolay kullanıcı arayüzü ile kullanılabilmesini istiyoruz. Ayrıca Speedy.market konseptimizde ise büyük gıda perakende şirketlerine teknolojisi sağlayıcısı olarak hizmet vermek hedeflerimiz arasında. Speedy.market konsepti 5 dakika içinde teslimat yapabilen ve dünyada rakibi olmayan orijinal ve inovatif bir konsept.” dedi.

Girişimle ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler