Akıllı Param’dan yapay zeka odaklı ilk global robo danışman: More Wealth

Akıllı Para, Türkiye’nin ilk global odakta hizmet sunacak robo danışmanı More Wealth‘i hizmete sundu. More Wealth, yapay zekaya sahip borsa yatırım fonları piyasasına odaklanmış dijital bir yatırım danışmanı.

Yatırım ve varlık yönetimi alanında önemli bir inovasyon olarak karşımıza çıkıyor. 2300’den fazla borsa yatırım fonunu her gün takip ve analiz ediyor. 78 ülke ve 82 endüstri kapsam dahilinde. Her türlü varlık sınıfı, piyasa, alternatif piyasa, bölge ve tema ile ilgili düzenli yatırım tavsiyeleri sunuyor.

Daha iyi bilgilendirmiş akıllı yatırım kararları alınmasına, çeşitlendirilmiş ve optimize edilmiş portföyler oluşturulmasına, daha fazla birikim yapılmasına ve daha iyi getiriler elde edilmesine yardımcı oluyor. Yatırım kararı alma süreçlerini çok kolay hale getiriyor. Bir kez değil düzenli olarak yatırım tavsiyeleri sunuyor. Derin öğrenme yöntemi ile geliştirilen yapay zekada herhangi bir insan müdahalesi bulunmuyor. Böylece rasyonel olmayan yatırım kararlarının alınmasının önüne geçiliyor.

Güncel İçerikler