QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemine seçilen 11 girişim

QNB Finansbank’ın girişimleri hızlandırmak için kurduğu QNBEYOND‘un ikinci dönemine seçtiği girişimleri açıkladı.

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda eski adıyla Fincube, yeni adıyla QNBEYOND olan programın yöneticilerinden Özge Öz ile bu program özelinde konuşmuştuk.

4 ay süreyle mentor ağı, iş ortağı, QNB Finansbank’ın c-level bir yöneticisiyle beraber çalışma, ofis alanı ve hibe desteği gibi çok sayıda faydadan yararlanacak olan girişimler, Haziran ayındaki Demo Day ile programdan mezun olacaklar.

İşte karşınızda QNBEYOND’un ikinci dönemine seçilen girişimler:

Akıllı Param: Yapay zekaya sahip robo danışman Akıllı Param, daha fazla birikim yapmanıza ve daha iyi getiriler elde etmenize yardımcı oluyor.

ikas: Perakendecilerin fiziksel mağazalarını ve online satışlarını tek bir uygulamadan yönetmelerini sağlıyor.

Kamion: Şirketlerin kara taşımacılığı süreçlerini hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde yönetmesini sağlayan lojistik platformu.

Lagom: Dağıtık veri kaynaklarında farklı yapılarda yer alan veri üzerinde siber güvenlik ve bilgi yönetimi sağlayan yapay zeka platformu.

Midas: Komisyonsuz hisse senedi alım-satım uygulaması.

MindBehind: Farklı platformlar ve yapay zeka altyapıları ile entegre şekilde çalışan chatbot oluşturma yazılımı.

Navlungo: İhracat ve ithalat firmaları için lojistik tekliflerini toplama ve yönetme platformu.

Piple: Perakende saha personellerinin yapay zeka desteği ile, vardiya, işe giriş-çıkış ve izin gibi alanlarda yönetilmesini sağlayan iş gücü yönetim aracı.

Varco: Çoklu para birimi tutabilen mobil cüzdan Varco, kullanıcılarına döviz değişimi, masrafsız yurt içi ve yurtdışı para transferi ve hiçbir gizli ücret olmadan harcama yapmalarına imkan sağlıyor.

Workiom: KOBİ’ler için bulut tabanlı, kullanımı kolay ve kişiselleştirilebilir bir veri yönetimi platformu sunan Workiom, SaaS iş modeline sahip.

YapıRadar: İnşaat projeleri ve bu projelere ait satın alma taleplerinin bulunduğu bir dijital platform.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ikinci dönem girişimleri arasında hem fintech hem de fintech dışında perakende ve lojistik gibi pazarlara odaklanan girişimler yer alıyor. QNBEYOND ikinci dönem girişimlerini yakından incelediğimizde global odaklı SaaS platformları, varlık yönetimi, global bankacılık çözümleri ve hisse seneti alım-satımına odaklanan fintech’ler, pazar yerleri ve büyük veriye dayalı yazılım ürünleri göze çarpıyor. Hatırlatmak gerekirse 2019’da tamamlanan birinci dönemde 8 girişim QNBEYOND mezunu olurken Kassa QNB Finansbank’tan yatırım aldı, üç farklı girişimle de geniş çaplı iş birliğine gidildi.

Güncel İçerikler