Param, ParamPOS’tan yapılan tahsilatları Business Kart’a aktarma özelliğini KOBİ’lerin kullanımına sundu

Türkiye’nin ilk dijital bankası olmaya aday markası Param, güçlü teknolojik alt yapısıyla KOBİ’lere destek olmaya devam ediyor.

Param, yüzde 0,99 komisyon oranı ile ParamPOS’tan yapılan tahsilatları, anında Param Business Kart’a aktarma özelliğini KOBİ’lerin kullanımına sundu. Aynı zamanda KOBİ’ler, Param Business Kart ile anlaşmalı 100’e yakın markadan da indirimli alışveriş yapabilecek.

“Güçlü teknolojik altyapımızla kullanıcılarımız her zaman önceliğimiz”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Param Kurucusu Emin Can Yılmaz, şunları söyledi: “POS ve kart tarafında güçlü teknolojik altyapımız sayesinde sunduğumuz çözümlerle e-ticaret sektörüne farklı finansman modelleri oluşturuyoruz. ParamPOS ile KOBİ’ler, e-ticaret siteleri, bayi ağı olan işletmeler başta olmak üzere kurumsal müşterilerimize güvenilir, hızlı ve uygun komisyon oranları ile yapabilecekleri bir tahsilat yapısı sunuyoruz. ParamKart ile de kullanıcılarımıza markalarla yaptığımız iş birlikleriyle cashback avantajları olan bir alışveriş dünyası yarattık.

ParamKart ve ParamPOS kullanıcılarının sistemimizi daha etkin kullanabilmeleri ve işlemlerini kolay ve masrafsız yapabilmeleri için 21 banka ve 8 kart ile anlaşmamız bulunuyor. Hem B2B, hem de B2C kullanıcılarımız için ürün ve özelliklerimizin kapsamını her geçen gün genişletiyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin işletmelerini büyütmeye imkân sunacak kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Güncel İçerikler