Yerli teknoloji şirketi Commencis, Amazon Web Services tarafından Türkiye’de yılın danışmanlık partneri seçildi

Amazon Web Services (AWS), dijital dönüşüm alanında lider teknoloji şirketi Commencis‘i Türkiye’de Yılın Danışmanlık Partneri seçti.

Amazon Web Services, her yıl müşterilerin inovatif kararlar almasına yönelik çözüm ve hizmetler sunarken AWS ürünlerini kullanan, kendi bölgesinde lider teknoloji ve danışmanlık şirketlerini duyuruyor.

Amazon Web Services Partner Ağı, AWS müşterilerinin cloud çalışmalarını başarıya ulaştırmalarına yardımcı olan teknoloji şirketlerinden oluşuyor. Yılın danışmanlık partnerleri ise teknik uzmanlık, sertifika sayısı, müşteri başarısı ve gelire olan katkı gibi çeşitli faktörlere göre seçiliyor.

“Türkiye’de Amazon Web Services tarafından, Yılın Danışmanlık Partneri olarak seçilmekten dolayı son derece mutluyuz” diye sözlerine başlayan Commencis Cloud ve İş Ortaklıkları Direktörü Alp Pekin, “Amazon Web Services ile olan ortaklığımız sayesinde, müşterilerimizi inovasyona teşvik ederek, işlerini büyütmelerine destek oluyor ve Cloud’un sunduğu avantajlardan yararlanarak fark yaratan sonuçlar elde etmelerini sağlıyoruz. Commencis Cloud ekibi, Ekim 2020 itibariyle 25’ten fazla AWS sertifikasına sahip. Bu başarı, müşterilerimizin yalnızca veri ve uygulamalarını AWS’ye taşımalarına yardımcı olmakla kalmayıp, tüm bulut yolculukları boyunca onlara verdiğimiz desteğin de göstergesi” dedi.

Commencis, büyük veri, kullanıcı deneyimi, yazılım ve bulut bilişim alanındaki ürün ve çözümleriyle Türkiye’de ve dünyada önde gelen markaların dijitalde büyümelerine öncülük ediyor. Amazon Web Services’in Gelişmiş Danışmanlık Partneri (Advanced Consulting Partner) ve Kamu Sektörü Partneri (Public Sector Partner) olan Commencis, uzman ekibi ve 10 yılı aşkın cloud tecrübesiyle şirketlerin tüm bulut dönüşüm süreçlerini yönetiyor.

Güncel İçerikler