Eğitim teknolojileri girişimi Synkers, 1.8 milyon dolar yatırım aldı

Öğrenciler ile özel öğretmenleri/eğitmenleri bir araya getiren eğitim teknolojileri girişimi Synkers, Seri A öncesi turda 1.8 milyon dolar yatırım aldı.

Lübnan merkezli girişimin yatırım turu; Dr. Lama ve Dalia Al Sulaiman liderliğinde gerçekleşti. Ayrıca bu tura; 500 Startups, Phoenician Funds, ISME Kafalat, Mulcan Investment, Seeders, Crescent Capital ve Dubai Angel Investors (DAI) da katıldı.

Synkers, her öğrenciyi doğru öğretmen veya akıl hocası ile eşleştirerek kişiselleştirilmiş ve erişilebilir eğitim sağlıyor ve okul konularından üniversite kurslarına, hazırlık testlerine ve mesleki becerilere kadar çok çeşitli kurslar sunuyor.

Tüm öğretmenler sisteme alınmadan önce tüm bilgi birikim taranıyor ve geçmişleri kontrol ediliyor. Platformda şu anda 60.000’den fazla öğrenci ve 1.000’den fazla öğretmen ve akıl hocası var.

Audrey Nakad (CEO) ve Zeina Sultani Nakad (CMO) tarafından kurulan Synkers’ın hedefi, en büyük bilgi alışverişi topluluğunu oluşturmak.

Zeina, Azadea Group Holding’e 2005 yılında katılmış ve 12 yıl boyunca MENA bölgesi ile ilgili çok ciddi bir tecrübe edinmiştir. Audrey, 2019’da Forbes 30 Under 30 listesine girdi ve 18 yaşındayken Montreal’de bir resim işi olan ilk girişimini exit etmişti.

Audrey Nakad, “Bir girişimcinin yolculuğu ne kadar zor olursa olsun, çalışmalarımız etkisi ile öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.” dedi.

Yatırımcılardan biri, “Synkers ekibine ve vizyonun arkasındaki kuruculara yatırım yaptık, çünkü eğitim sektörünü değiştirme potansiyeline sahip olduklarına kuvvetle inanıyoruz.” dedi.

Synkers, aldığı yatırımı özellikle mevcut pazarda (BAE ve Lübnan) büyümek ve yeni pazarlara açılmak için kullanmayı planlıyor. Yatırım, şirketin daha iyi ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için ürün ve teknolojiye yatırım yapmasına da olanak tanıyacak.

Güncel İçerikler