Yerli girişim Vidyou, 500 Startups Miami Growth Program’a seçilen 10 girişimden biri oldu

Yerli girişim Vidyou, 500 Startups Miami’nin her yıl düzenlediği ve dünya üzerinden binlerce başvurunun alındığı bu dönemki 500 Startups Miami Growth Program’a kabul edilen 10 girişimden biri oldu.

Özellikle e-ticaret dikeyinde video otomasyon alanında öncü olmayı hedefleyen Vidyou, şuan 52 ülkeden 1800’den fazla kullanıcıya ulaştı. eBay, Jeep gibi dünya devi markalarına ve alanında lider markalarında yer aldığı Gratis, Flo ve Zingat gibi enterprise SaaS alanında birçok şirkete ve ülkeye teknoloji servisi sunuyor.

Ekim ayında başlayacak olan bu programda girişimler alacakları eğitimle Amerika pazarına açılım stratejileri üzerine çalışmış olacaklar. Program sonunda 500 Startups yatırımcılarına yapılacak demo day sonrasında bir Vidyou, kuzey ve Latin Amerikadaki müşterilerini daha da arttırmayı planlıyor.

Vidyou özellikle e-ticaret, pazar yerleri gibi dijital ürün kataloglarında binlerce ürünü, ilanı veya destinasyon veya içerikleri olan şirketlerin video üretim süreçlerini baştan sona otomatize etmekle beraber kullanıcılarına saniyeler içerisinde tüm ürünlerine ölçeklenebilir bir video servisi sunuyor. Fiyatların çok hızlı değiştiği eticaret dikeyinde Vidyou’nun sağladığı avantaj ile üretilen otomatik video reklamları bu sayede her zaman güncel oluyor

Pandemi döneminde e-ticaretin yoğunlaşmasıyla beraber Vidyou platformunda 100 binden fazla kampanya ve 500 binden fazla video üretildi. Vidyou, özellikle e-ticaret dinamiklerine uygun ve tüm platformlara entegre çalışan ve globalde bu alanda öncü ve lider bir ürün şirketi olmayı hedefliyor.

Shopify gibi 1 milyondan fazla satıcının olduğu platform entegrasyonunu da önümüzdeki günlerde duyurmuş olacak.

Yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler