Temizlikyolda, Perfectioncts adıyla Dubai’de hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz aylarda Nevzat Aydın öncülüğünde beşinci yatırım turunu 12.5 milyon TL ile tamamlayan girişim Temizlikyolda, Dubai’de Perfectioncts.com markası ile hizmet vermeye başladı.

Suudi Arabistan’dan sonra Dubai Birleşik Arap Emirlikleri’ndeyiz

Kurucu ortaklardan Eda Kurt ve Hakan Kibar’dan aldığımız bilgilere göre, girişim Suudi Arabistan’da halihazırda iki yıldır başarıyla ilerliyor ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde başta Dubai olmak üzere farklı ülkelerde de faaliyette. İlerleyen günlerde sadece MENA bölgesi değil Avrupa’da da faaliyet geçeceklerini söyleyen Eda Kurt, Temizlikyolda’nın Avrupa için çalışmalarını sürdürdüğünü ve 2021’de en az iki Avrupa ülkesinde hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

Eda Kurt 2020 yılı Altın Örümcek Ödülleri, Mobil Uygulama Hizmet kategorisinde Temizlikyolda’nın yılın En İyi Hizmet Uygulaması Ödülü’nü kazandığını ekledi. Girişimin Suudi Arabistan web sitesi Abrajalwahaj.com Dubai’de ki web sitesi ise Perfectioncts.com olmuş.

2 milyon dolar yatırım bekliyoruz

Kurucu ortaklardan Koray Kibar, temizlikyolda’nın A serisi bir yatırım almak üzere birçok yurtdışı VC ile görüştüğünü ve teklifleri değerlendirdiğini belirtti. Koray Kibar, Temizlikyolda’nın 2 milyon dolarlık bir yatırım turu için hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti.

Pazaryeri bir temizlik hizmetleri platformu değil, SaaS teknolojiler sunan bir yazılım girişimi olarak yeni turun tamamlanacağını söyleyen Koray Kibar, temizlikyolda’nın ayakları yere sağlam basan bir yazılım şirketi olduğunu dolayısıyla yatırım teklifleri ve görüşmelerinde bir aceleleri olmadığını belirtti. Girişim doğru yerden doğru yatırımı almayı bekliyor.

Koray Kibar’dan Aldığımız bilgilere göre girişimin Türkiye, Suudi Arabistan ve Dubai’den başka da aktif olarak hizmet verdiği ülkeler var. Yeni ülkeleri ise önümüzdeki günlerde duyurmayı planlıyorlar.

Artık SaaS teknolojisi sunan bir girişimiz

Bir diğer kurucu ortak olan Bestem Kibar Fettahoğlu ‘’temizlikyolda’nın çok ciddi bir
pivot geçirerek artık tamamen SaaS teknoloji sunan bir girişim haline geldiğini ve sadece
Türkiye’de pazaryeri olarak hizmet vermeye devam ettiğini’’ söyledi. Temizlikyolda’nın geçirdiği pivot ile artık rakiplerinden farklı biz segmente evrildiğini ve buna bağlı içinde bulunduğumuz covid19 salgını etkilerinden minimum seviyede etkilenerek yollarına devam ettiklerini
kaydetti.

Güncel İçerikler