Temizlikyolda’nın yüzde 7 hissesi, Suudi Arabistanlı Al-Sulaim Ailesi tarafından satın alındı

Yerli girişimlerimizden Temizlikyolda.com, 4. yatırım turunu Suudi Arabistanlı Al-Sulaim ailesi ile tamamladı. Fahad Abdullah S Alsulaim, Temizlikyolda.com’un %7 hissesini satın alarak yatırım yaptı. Bu yatırımla birlikte Temizlikyolda.com, Suudi Arabistan ve Arap Yarımadası’nda hizmet vermeye başlıyor.

Suudi Arabistan operasyonunun başlaması ile hızla Arap Yarımadası’ndaki bir kaç ülkeye daha operasyonlarını genişletecek.

Yeni yatırımcı Fahad Abdullah S Alsulaim, Suudi Arabistan’da 14.000 personel ile hali hazırda hizmet sektöründe faaliyet gösteriyor.

Yapılan son tur ile Temizlikyolda.com yatırımcı saysını 37’e çıkarttı ve başarıyla 4. turunu tamamlamış oldu. Kurucu ortaklar halen şirketin %50‘den fazla hissesine sahip.

Temizlikyolda.com 5. yaşında “başa baş” noktasını geçti!

2013 yılının Nisan ayında resmi açılışını yapan girişim 5. yaşında break even yani başa baş noktasını geçtiğini ve artık kar eden bir şirket noktasına ulaştıklarını söyledi.

Suudi Arabistan ve diğer hizmet verilecek ülkelerde, Temizlikyolda.com teknolojisi ile değer yaratırken, operasyonel süreci bu sektörde 30 yıllık tecrübesi olduğunu öğrendiğimiz, Suudi Arabistan yatırımını gerçekleştiren yatırımcılar yönetecek.

Temizlikyolda.com ayrıca bu şekilde bir SaaS şirketi özelliği ile yurt dışı açılımını hızlandırarak farklı ülkelerde de aktif olmaya başlayacak.

Biz de gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler