Global hacmi 2 milyon doların üzerine çıkan Temizlikyolda, İsrail’de İsrafix adıyla hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz yıl Nevzat Aydın öncülüğünde beşinci yatırım turunu 12.5 milyon TL ile tamamlayan girişim Temizlikyolda, İsrail’de israfix.co.il markası ile hizmet vermeye başladı.

Kurucu ortaklardan Koray Kibar ve Hakan Kibar‘dan aldığımız bilgilere göre, girişim
Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’de halihazırda üç yılı aşkın süredir
başarıyla ilerliyor ve artık İsrail’de hizmet vermeye başlamış durumda.

İsrail operasyonları için web sitesi israfix.co.il olan girişim ayrıca App Store ve Google Play’de yine İsrafix ismi ile yerini almış durumda.

Girişimin kurucu ortağı Koray Kibar’dan aldığımız bilgilere göre, temizlik hizmetleri pandemi sebebi ile her ne kadar olumsuz etkilenmiş olsa da özellikle aşılanma konusunda dünyada birinci sırada olan İsrail’de operasyonlar tekrardan hız kazanmış durumda. Arap Yarımadası’nda üç ülke ve İsrail’de hizmet veren SaaS girişim Temizlikyolda’nın yurtdışı yarattığı hacim ise aylık 2 milyon doların üzerine çıktı.

Yeni ülkeler yolda

Diğer kurucu ortaklar Bestem Kibar ve Eda Kurt’tan gelen bilgiler ise girişimin hız kesmeden ilerleyen günlerde sadece MENA bölgesi değil Avrupa’da da faaliyet geçeceklerini söyledi. Hatta sürpriz yeni bir ülkede operasyonların ufak çapta başladığı ve yakında duyurulacağı da gelen bilgiler arasında.

Kurucular Temizlikyolda’nın A serisi bir yatırım almak üzere birçok yurt dışı Venture Capital ile görüştüğünü ve teklifleri değerlendirdiğini belirtti. Genç kurucular girişimin 2 milyon dolarlık bir yatırım turu için hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti.

Temizlikyolda’nın pazar yeri bir temizlik hizmetleri platformu değil, SaaS teknolojiler sunan bir yazılım girişimi olarak yeni turun tamamlanacağını söyleyen Koray Kibar, şirketin ayakları yere sağlam basan bir yazılım şirketi olduğunu dolayısıyla yatırım teklifleri ve görüşmelerinde bir aceleleri olmadığını belirtti. Girişim doğru yerden doğru yatırımı almayı bekliyor.

Temizlikyolda artık SaaS teknolojisi sunan bir girişim!

Girişimin teknolojiden sorumlu kurucu ortağı Koray “Temizlikyolda’nın çok ciddi bir
pivot geçirerek artık tamamen SaaS teknoloji sunan bir girişim haline geldi. Yeni pivot ile artık rakiplerinden farklı bir segmente evrildik ve buna bağlı içinde bulunduğumuz pandemi salgını etkilerinden minimum seviyede etkilenerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler