Kadınların Elinden, ilk turda 13.5 milyon TL değerleme ile ikinci yatırımını aldı

Geçtiğimiz günlerde 1 milyon dolar değerlemeyle yatırım haberini paylaştığımız, ekibi üniversiteli ve liseli öğrencilerden oluşan ve vizyonu Anadolu’daki kadın üreticileri büyük pazarlarla buluşturmak olan Kadınların Elinden çıktığı ilk turda 13.5 milyon TL değerleme ile sürpriz gelişen ikinci yatırımını aldı. Yatırımcıların isimleri açıklanmadı.

Uzun vadede blockchain altyapısı kullanarak tarladan sofraya bütün süreci şeffaflaştırmayı hedefleyen Kadınların Elinden, doğal ve katkısız üretim yapan kadın üreticileri belirli kalite standartlarına uygun hale getirerek bütün satış noktalarında aracısız şekilde yer almalarını hedefliyor. Hali hazırda 300’den fazla kadın üreticiyle ve 15’ten fazla kadın kooperatifle iş birliği içinde olan Kadınların Elinden ekibi aldıkları yatırım ile daha çok kadın üreticiye ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Ayrıca Arya Women Investment kapsamında geçtiğimiz günlerde son bulan yarışmada Kadınların Elinden, ikinci olmuştu. Kurucular yakın zamanda anlaşma aşamasında oldukları büyük kapsamlı değer ortakları hakkında da güzel haber vereceklerini belirttiler.

Güncel İçerikler