Arya Retreat 2020 dönüşüm yolculuğuna devam edecek 5 girişim açıklandı

Arya Kadın Yatırım Platformu’nda; kadın liderliğindeki şirketleri, kadının gücüne inanan yatırımcılarla ile bir araya getiriyor. Girişimcilere yatırım bulmaktan öte, girişimci-yatırımcı ekosistemini tüm etki alanları ile güçlendirirken, aynı zamanda sosyal etkiyi de artırmak için birbirinden farklı organizasyonlar düzenliyor.

Arya ile işini #dönüştür…

Türkiye İş Bankası ve Fark Holding desteğiyle 4 senedir gerçekleştirilen Arya Yatırıma Hazırlık Hızlandırma Programı‘yla, bugüne kadar 80 girişim desteklendi ve 8 girişime 2 milyon dolar yatırım yapıldı. Bugün yatırım yapılan girişimlerin değelermesi 30 milyon dolara ulaştı.

Bu yıl beşincisi gerçekleştiren Arya Yatırıma Hazırlık Hızlandırma Programı ile hem kendini hem de işini dönüştürmeye hazır girişimciler mezun oldu. 4 hafta boyunca yatırım almaya yönelik online eğitim, mentorluk ve koçluk alan girişimciler, Pre-Retreat etkinliğnde jürinin ve yatırımcıların karşısına çıkarak girişimcilik yolundaki hikayelerini Arya ile devam ettirme şansı yakaladı.

Hava kirliliğini ölçümlemeye yönelik insansız ve inovatif teknolojiler üreten NutzenTech ekibi 1. olurken, Kadınların Elinden, Triwi, Accouchee ve Evimdeki Psikolog ilk 5’e giren girişimler arasında yer alarak Arya Retreat 2020’de sahnede yatırımcı karşısına çıkma şansı yakaladı ve aynı zamanda HK Süreç ve Yönetim Danışmanlığı şirketinden yönetim & süreç danışmalığı ve Action Coach Türkiye’den ActionCLUB Girişimci MBA’i programı ödülünü almaya hak kazandı.

Yapılan jüri oylaması sonucunda çok az puan farkı ile 6. ve 7. olan Hergele ve Original Seconds ekipleri Arya Retreat 2020 etkinliğinde, yarışma kapsamı dışında tekrar sahneye çıkma şansı yakalayarak, yatırımcılarla bir araya gelecek.

Arya Retreat 2020 dönüşüm yolculuğuna devam edecek girişimler:

NutzenTech: Hava kirliliği ölçümleme, kaydetme, görüntüleme, işleme, haritalama ve sınıflandırmaya yönelik, çevreci, insansız hava aracı üreten bir teknoloji firmasıdır.

Kadınların Elinden: 2018 yılından bu yana Anadolu’daki kadın üreticilere yönelik pazar yeri sunan, bir sosyal girişimdir.

Triwi: Kadınların erken meme kanseri teşhisinde, elle muayenelerini daha konforlu yapmalarını ve farkındalıklarını artırmayı planlayan bir akıllı sütyen tasarlayan girişim ve giyilebilir teknolojik çözüm üreticisidir.

Accouchee: Hamilelik ve sonrasında, sosyal ve mesleki hayatlarını sürdürmek isteyen anneler için, şık ve fonksiyonel tasarımlar sunan bir giyim markasıdır.

Evimdeki Psikolog: Terapi almanın önündeki engelleri kaldırarak psikolojik desteği herkes için, her yerde ve her zaman erişilebilir kılan bir online terapi platformudur.

Güncel İçerikler