Arya Yatırıma Hazırlık Hızlandırma Programı’na seçilen 15 girişim

Türkiye İş Bankası ve Fark Holding desteğiyle, 5 senedir 300’ü aşkın girişimci başvurusu alan, Arya Yatırıma Hazırlık Hızlandırma Programı bu sene de işini dönüştürmeye hazır girişimcileri, yatırımcıların karşısına çıkartmaya hazırlıyor.

Programa katılım hakkı kazanan 14 girişim :

Abilitypool: Çalışanların iş hayatındaki anlam arayışını, kurumların ve çalışanların yeteneklerini keşfederek gönüllülük deneyimini daha etkin yönetmelerini sağlayan bir gönüllülük yönetim platformudur.

Accouchée: Tasarladığı kıyafetlerle yeni annelere ve anne adaylarına, yaşamda sahip oldukları, anne, eş ve kariyer kadını rollerine uygun olarak fonksiyonel şıklık sunan bir markadır.

Aksense: Özellikle hastane kaynaklı enfeksiyonlara bağlı ölümlerin önüne geçme amaçlı, bakteriyel enfeksiyonların hızlı tanısı için yeni nesil kan bazlı çalışan hasta başında kullanılabilen biyosensör geliştirmektedir.

Evimdeki Psikolog: Psikolojik desteğe ulaşımı kolaylaştırarak engelleri kaldıran online psikolojik destek hizmetidir. Online olarak, güvenli bir ortamda psikoloğunuza ulaşabilir, mekandan bağımsız hizmet alabilirsiniz.

Freegy: İşletmelere, kendi kontrollerinde anlık ve uzun süreli promosyon yönetimi yapmalarını sağlayan bir uygulamadır.

Hergele: Kullanıcıların first mile-last mile ulaşım problemini çözen, elektrikli scooter üretimi yapan ve aynı zamanda e-mobilite paylaşım platformları için IoT platformu ve IoT Tracker donanımı geliştiren bir dijital altyapı sağlayıcısıdır.

Kadınların Elinden: Doğal ve organik gıdaya ulaşmak isteyen kullanıcılarla, Anadolu’daki üretici kadınları hızlı teslimatla buluşturarak kullanıcıların büyük bir problemini sosyal fayda içerisinde çözen bir sosyal girişimdir.

Kadın Ustalar: Şirketlerinde ya da usta gerektiren konularda “Kadın Usta” çalıştırmak isteyen kuruluş ya da nihai kullanıcılara kalifiye usta hizmeti sunan sosyal platformdur.

Nutzentech: Güncel problemlere insansız ve inovatif teknolojiler üreten genç ekibiyle, Türkiye’nin ve Dünyanın ilk sivil start-up firmasıdır. İnsanlık yararına inovatif ve otonom teknolojiler üretmektedir.

Original Seconds: İkinci el lüks kadın giyim ve aksesuarlarını konsinye olarak hem online hem de dükkanlarında orjinalliğini teyit ettikten sonra satışa sunan bir markadır.

Privia Security: Siber güvenlik konularında danışmanlık-eğitim hizmetleri veren, siber güvenlik ile ilgilenen herkesin bilgi seviyesini arttırmayı amaçlayan ve pratik uygulamalar yapmalarına imkan sağlayan bir hizmettir.

Reeder meSAFE: Şirket çalışanları için giyilebilir bir teknoloji olup; çalışan sağlığını koruyan, iş devamlılığı sağlayan, çalışanlar arası etkileşimi takip eden, çalışan hastalık belirtileri gösteriyorsa veya hasta ise, sağlık durumunu raporlayan, etkileşimde bulunduğu kişileri saptayan yeni nesil sosyal izolasyon çözümüdür.

RealityArts Studio: Bilgisayar oyunları, sanal gerçeklik deneyimleri ve bunlara bağlı olarak animasyon & sinema filmleri üretmek üzerine kurulmuş bir medya şirketidir.

Triwi: Kadınların evde, elle muayenelerinde yaşadıkları endişeyi azaltmayı ve elle muayene öncesi yaşanan stresi azaltıp kadınları erken teşhis sürecinde tutup, meme sağlığını takip etmesini sağlayan akıllı bir cihazdır.

Yük Cebinde: Yurt içi ve yurt dışı karayolu taşımacılığında, sevkiyat yükü olan firma ve fabrikalar ile taşıma aracı olup yük taşıyan nakliyecileri buluşturmaya aracılık eden bir web ve mobil uygulamalı online nakliye platformudur.

ARYA Yatırıma Hazırlık Programı nedir?

4 haftalık, online, yatırım almaya yönelik eğitim, mentorluk ve koçluğun yanı sıra birçok yatırımcıdan geri bildirim alma fırsatı sağlayan, kadın girişimciler için bir yatırıma hazırlık hızlandırma programıdır.

Arya Yatırıma Hazırlık Programı, yüksek büyüme potansiyeli olan girişimcileri yatırıma hazırlar ve yatırım alma konusunda daha rekabetçi olabilmeleri ve yatırımcının karşısına güvenle çıkabilmeleri için kendilerini ve girişimlerini tanıtmalarını sağlar.

Bir yatırım platformu tarafından düzenlenen tek hızlandırma programı olan bu programa 5 senede; yatırım arayan, şirketini kurmuş ve ürünü/hizmeti pazarda kabul gören 300’ü aşkın girişimci başvurusunu iletti ve 50’ye yakın kadın girişimci yatırımcı karşısına çıktı ve 8 girişim toplamda 2 milyon doları aşkın yatırım aldı. Pek çoğu da aldığı mentorluk, geribildirimler ve işbirlikleri sayesinde şirketini büyüttü.

Güncel İçerikler