Ürün önerisi hizmeti vermeye başlayan Price&Me, pandemi sürecinde yüzde 250 büyüdü

Eski bir Google çalışanı olan Metin Serhat Atayeter’in kurduğu ve Haziran 2019’da 1 milyon TL’lik yatırımını paylaştığımız kişisel ürün asistanı Price&Me, dünyadaki alışveriş alışkanlıklarını değiştirmek istiyor.

Kişisel Alışveriş Asistanı” sloganıyla hayata geçirilen proje kullanıcılarına artık yalnızca en uygun fiyatı sunmakla kalmıyor; kullanıcıların en kısa zamanda kendilerine en uygun ürünü bulmalarını da sağlıyor. Bunun için yeni bir özelliği daha bünyesine katan Price&Me, Türkiye’den çıkan bir yapay zeka projesi olma hedefini korumak istiyor.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; internet kullanıcıları ihtiyacı olan ürünü, uygun fiyata bulmak ve satın almak için yaklaşık 5 saat harcıyorlarlar. Price&Me ise yapay zeka kullanarak ve ürün seçim danışmanlarının desteği ile kullanıcıların ihtiyaç ve bütçelerine en uygun, en ideal ürünü dakikalar içinde bularak eposta gönderiyor.

Price&Me Pandemi sürecinde yüzde 250 büyüdü

Kurulduğu Haziran 2019’dan bu yana 100.000’den fazla kullanıcıya en uygun fiyatı sunan sistem artık kişisel ürün önerileri de vermeye başladı. Price&Me kullanıcıları ürün araştırma derdinden kurtararak, kısa sürede ihtiyaçlarına uygun ürünü, patent başvurulu yöntemiyle bulmalarına yardımcı oluyor.

QNB Finansbank’ın QNBEYOND Programı ve Visa İnovasyon Programına seçilen girişim, insanların evlerinden çıkamadığı salgın döneminde onlara en uygun hizmeti vererek %250 büyüme gösterdi. Evinizden çıkmadan aradığınız kriterlerdeki ürünü sizin için en uygun fiyata bulan girişimi deneyimleyen kullanıcıların %93’ü bir sonraki alışverişlerinde Price&Me’yi tekrar kullanacaklarını söylüyor.

Alışveriş için harcayacağınız vakti sevdikleriniz ile geçirmenize imkan tanıyan Price&Me bilgilerinizi gelişmiş güvenlik sistemleri ile koruyor. Uygulamayı deneyimlemek ve vaktinizi harcamadan aradığınız ürünü bulmak için pricenandme.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler