Sahne XL Online etkinliğinde sunum yapacak 20 girişim

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), çalışmalarını, etkinliklerini, mentorluklarını, birebir danışmanlıklarını ve eğitimlerini online olarak gerçekleştirmeye devam ediyor. Girişimcilik ekosistemini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan BTM, ekosistemi bir araya getirecek ve girişimcileri yatırımcılar ile buluşturacak bir online etkinlik düzenliyor.

Ekosistemin bilinen isimlerinin de konuk olacağı Sahne XL Online etkinliği 15 Mayıs Cuma günü 14:30’da başlayacak.

Sahne XL Online etkinliğinde sunum yapacak girişimler:

  1. Fanaliz: Şirketlere veriye dayalı analitik çözümler sunan bir SaaS finansal teknoloji şirketidir. Yüzlerce veriyi saniyeler içerisinde işleyerek, şirketlere alacak ve kredi riski yönetimine yönelik dijital çözümler sunar.
  2. Bilimix: Eğitim kalitesini artırmayı kendine hedef koyan, ürettiği etkinlik setleri ile bilimi sevdirmeyi, bilim ile tanışmamış minik kalplere dokunmayı amaç edinmiş bir bilim fabrikasıdır.
  3. Wevent: Kişisel gelişim alanındaki ve iş dünyasındaki etkinlikleri , şirket çalışanlarına yan hak olarak sunan bir dijital etkinlik platformudur.
  4. Referandom: Katılımcı demokrasiyi güçlendirmeyi amaçlayan politik bir sosyal platformdur.
  5. MeeatApp: Kafe ve Restoranlarda garsona ihtiyaç duymadan siparişlerinizi verebildiğiniz veya gelmeden sipariş verebildiğiniz veya evinize paket sipariş verebildiğiniz bir yemek sipariş uygulamasıdır.
  6. Museleon: Turizm noktalarını gezmek isteyen turistlere bir çok özelliği sunan bir dijital asistandır. Museleon, Softhion firmasına ait bir girişimdir.
  7. Minorpreneurs: 7-29 yaş arası çocuk ve gençlerin en doğru şekilde eğitilebilmeleri ve kendi hayatlarını en doğru şekilde yönetebilmeleri için destek veren sosyal bir girişimdir.
  8. Bidustry: RFQ Tabanlı Satın alma teklifidir.
  9. BukyTalk: Hata yapmaktan korkmadan İngilizce konuşabileceğiniz bir ortam sunar. Kurum çalışanlarının İngilizce konuşma pratiği sorununa odaklanmıştır.
  10. Torbala: İşletmelerin ürün tedarik süreçlerini yapay zeka ve algoritmik veri işleme yöntemleri ile dijital ortama aktaran Saas platformudur.
  11. Sorun Var Mı?: Eğitim sektörünü bütünüyle dönüştüren, kapsamı ile bütünleşik ve yazılımı ile özgün ulusal fayda sağlayan web tabanlı bir yazılımdır.
  12. FilameX: Geri Dönüşüm Odaklı Mini Filament Makinesi, 3 boyutlu yazıcılardan çıkan yanlış basım ürünlerinin, destek atıklarının ve atık plastiklerin geri dönüştürülerek sıfıra yakın maliyetle tekrar 3 boyutlu yazıcıların kartuşu olan filamentin üretilebilmesini sağlamaktadır.
  13. AssistBox: Müşteri desteği, teknik destek ve sağlık süreçleri için geliştirilmiş bir çevrimiçi iletişim ve uzaktan destek platformudur. Uzmanların bulundukları yerden hizmet verebilmelerini ve müşterilerin istedikleri zaman ve istedikleri yerde hizmet alabilmelerini sağlar.
  14. Expona: Deneyimler pazar yeri platformudur. Deneyim sunanları ve konukları bir araya getirir.
  15. Streadmill: Bilgisayar ve VR gözlük kullanıcılarına geliştirilen sensörler sayesinde kullanıcılara sanal dünyada özgürce hareket edebilecekleri farklı deneyimler sunmaktadır.
  16. Starters’ Agency: Startup ve KOBİ’leri, ihtiyaç ve beklentilerine en uygun freelancerlar ile buluşturur ve ekipler kurmaya yardım eder.
  17. Adwisy: Kendi ürününü geliştiren kişilerin mağaza açabildiği, tamamen ücretsiz bir sosyal ağ ve pazar yeridir. Referansa dayalı ağlarda sektör bazlı içerik veya ürün aranabilmektedir. Mağaza sahipleri kurdukları network’ler aracılığı ile ürünlerini çok daha hızlı tanıtabilirler ve iş bağlantıları oluşturabilirler.
  18. Co Print: 3B Yazıcıları geliştirmek için kurulmuş teknoloji girişimidir. İlk ürün, bütün masaüstü 3B Yazıcıların hiçbir modifikasyon gerektirmeden tek baskı ucuyla 4 farklı renkte filamenti kullanabilme olanağı sağlayan donanım projesidir.
  19. 3ToGo: Rutin ve karar verme sürecini algoritma ve kişisel filtreleme yöntemlerini çözmeyi amaçlayan bir girişimdir.
  20. Özel Ders Alanı: Türkiye geneli 200+ kategoride özel ders vermek isteyen eğitmenler ile özel ders almak isteyen kişileri buluşturan bir platform.

Güncel İçerikler