Missafir: Evini kiraya vermek isteyen ev sahiplerine uçtan uca yönetim imkanı sunan platform

Türkiye’deki girişimleri paylaştığımız serimizde Missafir, kısa/orta vadeli ev kiralamalarında 15’ten fazla (Airbnb, Tripadvisor, Expedia vb.) platformda profil yönetimi, ilan optimizasyonu, dinamik fiyatlandırma ve teknoloji destekli operasyonel destek hizmeti sunarak ev sahipleri ve misafirler için süreci uçtan uca yöneten bir online platformdur.

Mehmet Yüksel tarafından Kasım 2018’de İstanbul’da kurulan, ProTech sektöründe hizmet veren ve yaklaşık 10 kişilik bir ekipten oluşan Missafir, KWORKS’ün 2019 hızlandırma programından mezun oldu.

Bu platforma kayıt olan ev sahiplerine; En popüler platformlarda profil ve ilan yönetimi, evlerinin güzelliklerini ön plana çıkaran profesyonel fotoğraf çekimi, kiracılar için 7/24 telefon desteği, kazancı maksimize etmek için ilanların günlük analiz, iç tasarım hizmeti vb. çeşitli hizmetler veriliyor. Özetlemek gerekirse; kiracılarını mutlu etmek ve onların tüm ihtiyaçlarını sorunsuz karşılamak isteyen ev sahiplerine bir kolaylık sağlıyor. Ayrıca, internet üzerinden de evin en iyi şekilde kiralanmasına olanak sunuyor.

Girişimin hedefleriyle ilgili Yüksel: “Hedefimiz hızlı bir şekilde, Türkiye’de kısa/orta vadeli kiralamanın yaygın kullanıldığı şehirlere operasyonumuzu götürme ve sonrasında hiç zaman kaybetmeden 2021 yılında yurtdışına açılmak. İstanbul’da başladığımız operasyonumuza, Mayıs ayından itibaren Bodrum, Çeşme ve Göcek’te devam edeceğiz. Büyümemizi organik olarak her bölgede servis ağımızı kurarak gerçekleştireceğiz. Yurtdışında ise önce Balkanlar, Doğu Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine açılacak önce bölgesel bir güç, ardından da Batı Avrupa ülkelerine açılarak globalde Missafir markasını duyurmak istiyoruz” dedi.

Missafir’le ilgili artık tüm gelişmeleri egirişim üzerinden takip edebilirsiniz.

Güncel İçerikler