Huawei yeni akıllı telefonu P40’ı COVID-19 önlemi nedeniyle online konferansla tanıtacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşı alınan önlemler nedeniyle bugüne kadar birçok şirket düzenleyeceği etkinlikleri iptal etti ya da dijital ortama taşıma kararı aldı. Özellikle birçok yeni teknolojinin duyurulmasına ev sahipliği yapan Mobil Dünya Kongresi‘nin iptali üzerine, teknoloji üreticileri yeni ürünlerini dijital ortamda duyurmuştu.

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından Huawei, yeni üst seviye akıllı telefonu Huawei P40’ı tanıtacağı basın toplantısını da COVID-19’a karşı sosyal mesafeyi sağlamak için dijital ortamda gerçekleştirme kararı aldı.

Huawei P40 Pro, Perşembe günü online basın konferansıyla tanıtılacak

Huawei’nin Google servisleri olmadan Huawei Mobile Services (HMS) ile birlikte duyuracağı ikinci akıllı telefonu P40 Pro, amiral gemisi segmentinde yer alacak. Leica kamera iş birliği, güçlü teknik özellikleri ve tasarımıyla Huawei P40 Pro’nun 2020 yılında dikkat çeken akıllı telefon modellerinden biri olması gerekiyor.

Lansman, 26 Mart 2020 Perşembe günü Türkiye saati ile 16:00’da gerçekleşecek. Huawei P40 Pro lansmanını YouTube üzerinden bu bağlantıya giderek izleyebilirsiniz.

Güncel İçerikler